Van valaki, aki biztosan nem lesz ott Pippa Middleton esküvőjén

2017. március 13.
Szerző: Noémi

Közeleg Pippa Middleton és James Matthews lagzija, amiről egyre több részlet kerül nyilvánosságra...

Hamarosan oltár elé áll Katalin hercegné húga, az pedig borítékolható, hogy hetedhét országra szóló lakodalom lesz a kézfogó. Pippa családja igen tehetős, csak úgy, mint a lány bankár vőlegénye, ráadásul a fél királyi család ott lesz az eseményen. Egy valaki azonban biztosan nem kap meghívót: ez a személy pedig Harry herceg kedvese, Meghan Markle.

Olvasd el ezt is!
Így cukiskodik Harry herceg és Meghan Markle

Pippa biztosan emlékszik még arra, amikor nővére, Katalin esküvőjén ő legalább annyi figyelmet kapott, mint Vilmos herceg felesége, hiszen azon a napon döbbent rá a világ arra, hogy Pippa bizony elég jó nő, a popsija pedig egyenesen szuperdögös. Érthető, hogy ő most nem szeretné azt a hibát elkövetni, hogy bárki is helyette kerüljön a középpontba.

forrás: GettyImages
Meghan Markle

Úgy hírlik, Pippa betartatja barátaival és a meghívottakkal a "no ring, no bring"-szabályt, vagyis csak akkor hozhatják a vendégek a partnerüket az esküvőre, ha már házasok, de legalábbis jegyesek. Meghan Markle és Harry herceg között még nem történt meg a gyűrűváltás, és ha velük is betartatja a szabály Katalin húga, akkor Harry egyedül megy a kézfogóra.

Mi azért titkon reménykedünk abba, hogy Meghan Markle mégis ott lesz a lagzin, mert ki tudja, hátha addig gyűrűt kap Harry hercegtől...

A cikk először a joy.hu-n jelent meg.