A Grammy legfurcsább pillanata: Adele megbőgette Beyoncét, majd vissza akarta adni a díját

2017. február 13.
Szerző: Kálmán Zsófi

Adele reakciójára senki sem számított!

Vasárnap éjjel kiosztották a Grammy-díjakat. Bár sokan nagy esélyesnek az ikrekkel várandós Beyoncét gondolták - hisz 9 kategóriában volt jelölt -, végül "csak" két szobrocskát sikerült hazavinni, a négy legfontosabb kategóriából háromban pedig a brit énekesnő győzedelmeskedett.

Olvasd el ezt is!
Grammy 2017: Itt a nyertesek teljes listája

Adele és Beyoncé csatája már önmagában is elég izgalmas lenne, hisz a mai zenei élet oszlopos tagjai, ám Adele még tovább vitte a sztorit. Mikor Az év lemezéért járó díjat is ő kapta meg, már nem bírt könnyeivel és beszédében szinte szerelmet vallott Bee-nek, sőt, igazából át sem akarta venni.

Egyszerűen nem fogadhatom el ezt a díjat, nagyon hálás vagyok, de Beyoncé a legjobb előadó. Az ő albuma, a Lemonade olyan monumentális számomra, olyan jól átgondolt, gyönyörű és szívet melengető. Mind megláthattuk egy olyan oldaladat, amelybe ritkán engedsz bepillantást, és mi, művészek, mind hálásak vagyunk ezért, kibaszottul odavagyunk érted. Te vagy a mi fényünk!

-

És nem csak a élevegőbe beszélt, Adele tényleg ketté törte az arany szoborcskát és a felét felajánlotta a számára legszeretetebb előadónak, Beyoncának, akit mint kiderült, még az anyukájának is elfogadna.

Olvasd el ezt is!
Vége a találgatásoknak! Kiderült Beyoncé ikreinek neme

Ilyet sem gyakran látunk díjátadókon!