Hát helló! A Szex és New York Smith Jerrodja visszatér

2017. február 9.
Szerző: Kálmán Zsófi

Ééés mi még mindig odavagyunk érte!

Tizenhárom évvel ezelőtt Smith Jerrod megtette az elképzelhetetlent. Ellopta a hírhedten szingli és pasifaló Samantha Jones szívét. Oké, persze Smith egy TV-s karakter, de nincs olyan nő a földön, aki ne a Szex és New York-ra asszociálna Jason Lewis láttán. Jason karrierjét valójában annyira meghatározta ez a szerep, hogy néhány sorozaton kívül nemigen hallhattunk róla, most viszont visszatér, méghozzá szélesvászonra.

Jason új filmje, a Running Wild ebben a hónapban debütál Amerikában, mi pedig nagyon reméljük, hogy a hazai mozikba is eljut a film, mert ezt látni kell. A sármos színész ugyanis vadnyugati gúnyát ölt, és ez is iszonyatosan jól áll neki.

Ezúttal viszont egy másik nagy vad, Sharon Stone tűnik fel mellette, a színészt pedig akárcsak Kim Cattrall, Sharon is teljesen lenyűgözte. De nem csaltunk ám a címmel, hisz a film apropóján természetesen neki is feltették a nagy kérdést, ami minden egykori Szex és New York szereplőt kísért: benne lenne-e a folytatásban? Nos, íme a válasz!

Természetesen! A Szex és New York csapata kicsit olyan, mint a családom, sokat köszönhetek nekik. Ha lenne folytatás, boldog lennék, ha szerepelhetnék benne.

- árulta el a színész az amerikai InStyle-nak.

Itt pedig a várva várt film előzetese!