Ahogy még nem láttad! Zséda gördeszkára pattant, méghozzá tűsarkúban

2017. február 7.
Szerző: Kálmán Zsófi

Január-februéri címlapsztárunkat még sosem láthattuk ilyen szerepben!

Olvasd el ezt is!
Született díva: Übercuki gyerekkori fotó került elő Zsédáról

Zséda mostanában nagyon elfoglalt. Nemrég jelent meg új albuma, a Kémia - ami egyébként máris aranylemez -, zsűrizik A Dalban és most még a Holnap tali! című websorozatában is viszontláthatjuk. Az énekesnőnek nem kellett kibújnia a bőréből a szerep kedvéért, hisz önmagát alakítja és itt is zsűritagként mutatkozik be, csak éppen nem A Dal indulóit kell értékelnie, hanem gimnazista tehetségeket.

A gimis évek meghatározóak. Én is emlékszem, hogy elmentem egy művészeti nyári táborba, és amikor egyik este elkezdtünk énekelni a tábortűznél, egyszer csak azt vettem észre, hogy a többiek elhalkultak, mindenki engem hallgat. Akkor éreztem meg, milyen fantasztikus érzés, amikor a zene által adhatok valamit másoknak, amikor valami láthatatlan, de annál szorosabb kapcsolat jön létre a néző és az előadó között. Remélem, hogy az itteni tehetségek közül is minél többen megtapasztalhatják majd ezt az érzést.

- nyilatkozta a szerep kapcsán az énekesnő.

Zsédát a fiatalok nagy örömmel fogadták, ő pedig nagy kedvvel vetette bele magát a gimis pörgésbe, így a gördeszkázást sem hagyhatta ki.

De nem ám akárhogyan, hisz Zséda minden helyzetben igazi nő!

Olvasd el ezt is!
5+1 ok, amiért érdemes beszerezned a január-februári InStyle-t

De ha nem lenne rajta tűsarkú, akkor akár tinédzsernek is elmehetne, ugyanis ki mondaná meg, hogy már a negyedik x-en is túl van, nem?