5 különleges tavaszi sminkötlet, amit ki kell próbálnod!

2017. január 26.
Szerző: V. Zsófi

A 2017-es tavaszi couture bemutatók kifutójáról lestünk el friss, üde ötleteket.

Olvasd el ezt is!
Szépségtrendek, amiket mindenképp felejts el 2017-ben!

Narancs mindenek felett

Az Armani tavaszi couture kollekciójának Narancs rezgések volt a fantázianeve, így nem csodálkoztunk, hogy a modellek teljes sminkjén visszaköszönt az üde árnyalat. A szemhéjakon volt a legerőteljesebb, de jutott az arccsontra és az ajkakra is belőle, imádjuk!

Szolid csillogás

A Chanel kifutóján figyeltük meg, hogy lépett elő a csillámpor egycsapásra nappali viseletté. a modellek természetes arc- és szájszínét apró szemcséjű ezüst csillámporral egészítették ki. Azonban a szokásos szemhéj helyett az arccsont fölé, kissé a halántékra lógva helyezték el. A szemekre pedig csak diszkrét selyempor és szempillaspirál került. A Chanelnél csillogó ruhákkal viselték, de szerintünk a hétköznapokon egy pulóverruhával is tökéletes lenne!

Meglepő kombináció

Persze a korona a leghangsúlyosabb a képen, de nem árt egy pillantást vetni a sminkre és a körmökre is. Ha te is szereted a látványos haj és fejdíszeket, vagy éppen az óriási fülbevalókat, akkor jó ötlet lehet hasonlóan minimalist sminket választani hozzá. Természetes pirosítás, szempillaspirál és mályvaszínű ajkak, imádjuk! (A fekete körömlakkal pedig még rosszkislányos felhangot is kap a megjelenés.)

Kékből feketébe

Ha már unod a klasszikus fekete tusvonalat, ezt az újítást neked találták ki! Szerezz be egy sötétkék tust és emeld ki azzal a tekinteted, egészen a külső szemzugig húzva a vonalat, majd válts feketére és azzal fejezd be a kis szárnyacskát.

Fesztiválsmink másképp

A Dior kifutóján romantikussá tették a fesztiválsminket. A tökéletes bőr, a rózsás orcák és ajkak mellé arany csillagokat ragasztottak a modellek arcára. Néhányan csak a szemzugukba kaptak egy-egy csillagot, mások pedig az arccsontjukra, de látszott, hogy pontosan meg van tervezve a csillagok helye, nem úgy, mint egy random fesztiválsminknél!

Melyiket próbálod ki először?