5 szépségtrükk, amit Karlie Kloss-tól tanulhatsz

Forrás: Europress
2017. január 17.
Szerző: V. Zsófi

A szupermodell tippjei tényleg hasznosak és könnyen elsajátíthatóak.

Olvasd el ezt is!
Karlie Kloss partisminkjét neked is ki kell próbálnod!

Meríts ihletet a környezetedből

„New York excentrikus és vibráló, amikor ott vagyok, merészebbnek érzem magam. New Yorkban bármi működik, amit csak akarsz, felvehetsz valami lazát, de ki is öltözhetsz. Európában formálisabb a megjelenésem, New Yorkban kalandosabb. Például imádok színes rúzsokat viselni, amikor itt vagyok, többet kísérletezek.”

-

A szemöldökök rokonságáról…

„Pat McGrath tanított meg arra, hogy csináljam meg a szemöldökömet. Azt mondta, a szemöldökök olyanok, mint a nővérek, nem egypetéjű ikrek, de rokonságban állnak egymással. Ezt mindig próbálom észben tartani.”

-

A változatos edzésterv önbizalmat ad

„Szeretem az erősítő edzéseket, például a sok ismétlést könnyű súlyzókkal vagy bokasúlyokkal, és az olyan gyakorlatokat, melyek a test saját súlyát használják. Szeretem a kardiót is, a legjobb váltogatni könnyű súlyzós gyakorlatokkal. Ez a kettősség szuperhatásos, mert az erősítés izmokat épít és minél több az izmod, annál több kalóriát égetsz, még akkor is, amikor pihensz. Magabiztos vagyok, amikor erősnek érzem magam.”

-
Olvasd el ezt is!
Frufruirigység: imádjuk Karlie Kloss új frizkóját

Az esti arcápoló rutin kulcsfontosságú

„Mindig tiszta arccal fekszem le. A fotózásokon és bemutatókon vastag réteg sminket viselek, nagyon fontos, hogy mindet letöröljem. A L’Oréal micellás vízzel törlöm le a sminket, aztán a Clarisonics készülékével tisztítom. Utána illatanyagmentes argánolajjal kenem be az arcom és a kezeimet, más tönkreteszi a bőrömet.”

-

A kevesebb több sminkben is

„Van egy egyensminkem, amikor órára, dolgozni vagy ebédelni megyek egy baráttal. Vékony réteg szempillaspirál, BB krém, egy kis korrektor, ajakbalzsam és parfüm és már rohanok is. Szeretem az egyszerűséget. Akkor érzem a legmagabiztosabbnak magam, amikor minimális sminket viselek és a szépségem és a magabiztosságom belülről fakad. Bármi is az, ami hasonló érzést vált ki belőled, attól fogsz a legjobban kinézni.”

-

Kipróbálod valamelyiket?