Harry herceg szerelme tudja, hogyan kell élni - tanulj tőle!

Harry herceg szerelme tudja, hogyan kell élni - tanulj tőle!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Harry herceg és Meghan Markle pár hónapja járnak, ám egyre több minden derül ki az amerikai színésznőről. Nemrég elárulta, ő hogyan marad fitt és egészséges - érdemes ellesni a trükkjeit!

Meghan Markle nagyon elfoglalt nő: Torontóban filmezik, de amennyi időt csak tud, Londonban tölt Harry herceggel. A folyamatos ingázás a munka és a párkapcsolat mellett azonban kimeríti az embert - a lány nemrég elárulta, melyek azok a dolgok, amik segítenek neki a mindennapokban.

Foglalkozz néha csak magaddal!

Néha a lehető legegyszerűbb módszerekkel kényeztetem magam. Sokszor vagyunk kimerültek, mert benne élünk a mókuskerékben, és próbálunk jól zsonglőrködni a teendőinkkel. Én a legzsúfoltabb napokon is ügyelek arra, hogy tényleg kikapcsoljak: ilyenkor többnyire nézek valami butaságot a tévében, miközben simogatom a kutyusomat, és elkortyolok egy pohár bort.

Kép

Fontos a motiváció!

Az érzés, ami akkor önt el, amikor végeztem az edzéssel, frenetikus. Persze mindig vannak olyan napok, amikor bármire tudok gondolni, csak a sportra nem, de ilyenkor is emlékeztetem magam a mozgás utáni eufóriára.

Jógázz!

Édesanyám jógaoktató volt, így véremben van ez a dolog. Az intenzív vinyasa jóga a kedvencem: van, hogy csak gyertyát gyújtok, és úgy kezdek gyakorolni. Fantasztikus érzés!

Meditálj edzés közben!

Ez az idő csak a tiéd, kapcsolj ki! Nekem a futás segít a legjobban abban, hogy kitisztítsam az elmémet, és ne gondoljak tényleg semmire!

Eddz a barátokkal!

Ha Londonban járok, igyekszem a kellemest összekötni a hasznossal: egy jó ismerősömmel, Russell Batemannel, az SBC alapítójával edzek, vagy a barátnőmet, Millie Macintosht hívom mozogni kicsit.

Érezd magad különlegesnek!

Amikor benézek a tükörbe, látom a szeplőimet - és szeretem őket.

Lélegezz!

Figyelj a légzésedre: tedd ezt lassan és figyelmesen!

Ez a cikk eredetileg a joy.hu-n jelent meg.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.