Ünnepi frizura+smink Ashley Graham-módra

Forrás: Europress
2016. december 13.
Szerző: V. Zsófi

A plus size modell legutóbbi vörös szőnyeges szépségtrükkjeit tuti lekopizzuk a karácsonyi szezonban!

Az ünnepi időszakban egymást érik a programok: céges buli, baráti karácsonyozás, családi ebéd, vendégség, no és ott a szilveszter is! Ha neked is gondot okoz néha, hogy hogy turbózd fel a hajad és a sminked, akkor imádni fogod Ashley legutóbbi vörös szőnyeges megjelenését.

Olvasd el ezt is!
Nina Dobrev frizurája tökéletes az ünnepi szezonra is

Biztos lapul a te szekrényedben is egy (húsz) kis fekete ruha, overál vagy összeillő, elegáns szett, ami sokféle helyzetben bevethető, elég csak a hajadat és a sminkedet másképp viselned. Ashley Graham is így okoskodhatott, amikor legutóbbi szuperszexi fekete szettjét magasra kötött copffal és cicaszemekkel egészítette ki.

A copfhoz fésüld a hajadat a fejtetőre, rögzítsd, majd hajsütővassal göndörítsd be. Míg a cicaszemet próbáld ki te is fekete helyett kobaltkék tussal. Előbb húzd meg a felfelé ívelő kis farkincát, majd egy kis háromszöggel kösd a szemedhez, töltsd ki, és végül kívülről befelé haladva keretezd alul és felül is a szemeidet a tussal. Tegyél fel két rétegben fekete vagy kék szempillaspirált, de a smink többi része maradjon természetesen üde, voilá!

Kipróbálod?