Nina Dobrev frizurája tökéletes az ünnepi szezonra is

Forrás: Europress
2016. november 30.
Szerző: V. Zsófi

A színésznő különleges fonata karácsonyi partiért kiált!

Nina Dobrev az American Music Awards vörös szőnyegén szépen rácáfolt egy régi szépségmítoszra. Miszerint, annak, akinek meleg, sárgás árnyalatú a bőre, nem állnak jól a hideg színek. Nina pedig nem csak a ruháján, de a hajában és a sminkjében is jeges ezüstöt viselt, mégis csodásan festett!

A frizurája ragadta meg leginkább a figyelmünket, mert igazán különleges és attól függően, mivel viseled, működhet a karácsonyi vacsorán, a céges partin vagy szilveszter éjszaka is.

Szerezz be ezüst csillámot tartalmazó hajformázót, ha spray mellett döntesz, akkor használj papírlapokat vagy sablont, hogy máshová ne kerüljenek csillámok, vagy válassz zselé állagú terméket, amit pontosabban fel tudsz kenni! Fonj be a halántékodon két tincset holland vagy fordított francia fonásban és csak a fonatra tegyél a csillogó hajformázóból, várd meg, míg megszárad és kész is!

Olvasd el ezt is!
Így lesz olyan sima és csillogó a frizurád, mint Jennifer Lopeznek

Ha buliba készülsz, keretezheted a szemeidet is hasonló ezüst festékkel és a ruhádon is visszaköszönhet az árnyalat, de a karácsonyi vacsin inkább természetes sminkkel és semleges színű holmikkal viseld!

Kipróbálod?