Alternatív ünnepi szettek

Forrás: Europress
2016. december 6.
Szerző: V. Zsófi

A flitteres- és csipkeruhán túl is vannak lehetőségeid, akár a céges bulira, családi vacsorára, vagy szilveszterre keresel megfelelő összeállítást!

Nadrágkosztüm extrákkal

Mindegy, hogy csillogó, mintás vagy éppen tollakkal díszített. Lényeg, hogy ez most épp a legnépszerűbb trend sztárok körében! Egy bársonyból készült együttest könnyen beszerezhetsz te is, mutsd meg benne a szexi, maszkulin oldaladat!

Kis fekete feldobva

Gwyneth Paltrow egyszerű kis feketéjéhez jól áll a most annyira menő neccharisnya és a kövekkel díszített ünnepi cipő is. Míg Gigi Hadid földig érő köntös/kabáttal dobta fel a kis ruháját!

Pulóver+partiszoknya

Jennifer Lawrence szettje a legtöbb ünnepi programon megállja a helyét és még kényelmesnek is tűnik. Viselj különleges tüll, szatén vagy flitteres szoknyát laza kötött pulóverrel te is, ebben a cikkben gyűjtöttünk össze konkrét darabokat.

Olvasd el ezt is!
35 színpompás szett a szürke téli napokra

Rózsaszín+fekete

Ne ragaszkodj feltétlen a tipikus karácsonyi színekhez (piros, zöld, arany), hanem szerezz be egy elbűvölő rózsaszín ruhát, ami mindjárt vagányabban mutat egy fekete dzsekivel, harisnyával és chokerrel.

Szatén top+nadrág

Elő a fényes, libbenő anyagból készült topokkal, míderekkel és bőszárú nadrágokkal! Nem kell feltétlen egyforma anyagból készülnie a felső és alsó résznek, mint a Hadid lányok esetében, de persze az is jól mutat.

Kipróbálod valamelyiket az ünnepek alatt?