Ezért nem akarják az amerikai divattervezők öltöztetni Melania Trumpot

2016. november 18.
Szerző: Kálmán Zsófi

Mi lesz így a stílusával?

Olvasd el ezt is!
Ez az oka, hogy Hillary Clinton lilát viselt, mikor elismerte Trump győzelmét

Még csak másfél hete, hogy az amerikai elnökválasztás meglepő fordulatot vett, melyből Donald Trump jött ki győztesen. Trumpnak vannak követői és természetesen ellendrukkerei is, ám úgy tűnik a leendő frist lady-nek is meggyűlik a baja férje megosztó személyiségével, őt például most a divatszakma pécézte ki magának.

Nyílt levelet írt ugyanis a New York-i designer, Sophie Theallet, melyben felszólítja tervezőtársait, hogy ne dolgozzanak Melania Trump-al.

Az eredetileg francia származású Sophie egyébként szoros barátságot ápol a mostani elnökfeleséggel, Michelle Obamával, nagyobbrészt ő a felelős a frist lady bámulatos stílusáért. Ám Melania tőle már biztos hogy nem kap segítséget, hisz a tervező határozottan kiáll Trump gyűlöletpolitikája ellen, feleségét pedig tiltólistára tette.

Olvasd el ezt is!
Így változott Michelle Obama stílusa az elmúlt 8 évben - nézegess képeket!
Michelle Sophie Theallet ruhában.

Én, mint aki nagyra tartja és pártolja a sokszínűséget, az egyén szabadságát és valamennyi életstílus, soha nem fogok részt venni abban, hogy olyasvalakinek tervezzek, mint a következő First Lady. A férje elnökválasztási kampányában elszabadult rasszizmus, szexizmus és idegengyűlölet semmilyen módon nem egyeztethető össze az értékrendemmel. Azt javaslom tervezőtársaimnak, hogy ők is ugyanígy tegyenek.

- írja levelében Sophie.

Hogy a tiltakozásba mely divattervezők szállnak még be, azt egyelőre nem tudni, ám nyilvánvalóan nem került mindenhol fekete listára, Melaniát az elnökválasztás idején már öltöztette a Gucci, Michael Kors és Ralph Lauren.