Egy nagy különbség már biztosan lesz az új A szépség és szörnyeteg és a régi rajzfilm között - VIDEÓ

2016. november 16.
Szerző: Kálmán Zsófi

Egy eltérés már szemet szúrt nekünk.

Már csak néhány hónapot kell várni, és szó szerint megelevenedik A szépség és a szörnyeteg varázslatos története. Hihetetlen, de a Walt Disney 1991-es ikonikus meséjének élőszereplős változata már most rekordokat döntöget, 13 millióan nézték meg a hivatalos előzetest mindössze 2 nap alatt, ezzel megverve A sötét ötven árnyalatát.

A látványvilág egészen elképesztő, ahogy Emma Watson is zseniális választásnak bizonyult Belle szerepére. Néhány szemfüles rajongó már mozgósította is magát és egy videóba gyűjtötte a rajzfilm egykori trailere és az új változat közös kapcsolódási pontjait. A készítők szinte semmin nem változtattak, hűek maradtak az összes kedvenc szereplőhöz és jelenethez, ami kislányként már beleégett az emlékezetünkbe.

Győződj meg te is a döbbenetes hasonlóságról!

Mint írtuk, szinte. A látott jelenetek alapján egy eltérés már most észrevettünk, sajnos a könyvtárjelenetben Belle ruhája megváltozott. Míg a rajzfilmben egy csodás zöld ruha látható rajta, addig Emmán már egy virágos darab látható. Ettől függetlenül már most tudjuk, hogy ez egy varázslatos film lesz!

Te egyből kiszúrtad a hibát?