Rihanna idén sem énekel a Victoria's Secret shown! De íme a lista, hogy kik lépnek fel helyette

2016. november 2.
Szerző: Kálmán Zsófi

Minden évben három nagy kérdés van a Victoria's Secret show körül: Hol rendezik meg a bemutatót? Kik lesznek a sztárfellépők? Kire kerül a csodás Fantasy Bra?

Olvasd el ezt is!
Kitálalt az ex-Victoria's Secret modell: Ilyen brutális diétát csinál a bomba alakért

Ahogy közeleg a bemutató időpontja, egyre több morzsát hintenek el a szervezők. Már megtudtuk, hogy idén melyik várost szállják meg az angyalok, ahogy az is kiderült, hogy Jasmine Tookes-ot érte a hatalmas megtiszteltetés, hogy viselje a több mint 3 millió dolláros(!!) Fantasy Bra-t.

Jasmine így örült a briliáns melltartónak!

Már az idei show-n résztvevő modellek listája is teljes, kicsit szomorúak is vagyunk, hisz magyar modell nem lép a kifutóra. Szóval lassan minden kérdésünkre választ kapunk, már csak a sztárfellépők kilétét fedte homály, akik amúgy maguk is előszeretettel vetkőznek fehérneműre, ha már Victoria's Secretről van szó.

Kisebb botrány volt abból, hogy tavaly Rihanna lemondta a bemutatót, így sokan tuti befutónak tartották 2016-ban. Ugyanennyire várták a rajongók Taylor Swiftet is, aki már többször rázta meg magát a monumentális show-n. Hát, most vége a tippelgetésnek, a VS bejelentette az idei fellépőket!

A te kedvenced köztük van?