Hollywood egyik legrosszabb döntése! Ezért nem kapott szerepet Ryan Gosling a Szívek szállodájában

2016. október 24.
Szerző: Kálmán Zsófi

Nincs igazság a földön.

Te is hatalmas rajongója vagy a Szívek szállodájának? Képzeld el, hogy hová lehetett volna ezt még fokozni, ha egyik kedvenc szívtiprónk, Ryan Gosling is szerepelt volna benne. Mert az eredeti elképzelések szerint ez bizony így lett volna.

De mi történt?

Olvasd el ezt is!
Rajongók, figyelem! Friss fotók kerültek elő a Szívek szállodája folytatásáról

Most, hogy vészesen közeleg a pillanat, hogy a Lorelai és Rory visszatérjen a képernyőre, egyre több izgalmas részlet lát napvilágot nemcsak az új epizódokról, hanem a múltról is. Így derülhetett fény Hollywood egyik legelhibázottabb castingdöntésére.

Most Jami Rudofsky, a sorozat castingvezetője pletykálkodott egy hétvégi közönségtalálkozón. Jami elárulta, hogy Ryan is szóba került a szereplőválogatás alatt, ő személy szerint kifejezetten kampányolt mellette, mert egy korábbi válogatáson már felfigyelt a helyes, de akkor még ismeretlen srácra, végül mégis kiszórták már az első körben.

Bejött a meghallgatásra, és nagyon büszke voltam magamra. Végre felfedeztem egy srácot, akiben minden megvolt ahhoz, hogy sztár legyen belőle, de a castingon valamiért nagyon laposan szerepelt. A többiek értetlenkedve néztek rám: ez most komoly, Jami? Pedig esküdöztem rá...

- emlékezett vissza Jami Rudofsky.
Olvasd el ezt is!
15 castingdöntés, ami megváltoztatta volna Hollywoodot

Mekkora hiba volt!