Sikersztori! Így fogyott le esküvőjére az egykori duci menyasszony

2016. október 14.
Szerző: Kálmán Zsófi

Csak egy komoly elhatározás kell!

Haley Smith alatt tavaly júliusban még 125 kilót mutatott a mérleg. Nem igazán zavarta a súlyfeleslege, szerelmi élete is tökéletesen alakult, és egy szép napon még egy meseszép gyűrű is került az ujjára. Sorfordító pillanat volt ez az életében, és nem csak azért, mert megkérték a kezét.

Mikor meglátta az eljegyzési fotókat, kiakadt.

Annyira rosszul érezte magát, hogy élete egyik legboldogabb pillanatát inkább meg sem osztotta barátaival az interneten, a képeket eltette a fiókba, de valami más előkerült. Elhatározta, hogy esküvőjén már nem így akar kinézni.

Túlsúlyos voltam egész életemben. Kis pufók gyerek és tini, de igazán az egyetem alatt indultam el a lejtőn.

-

Igazi érzelmi evő voltam. Ettem, amikor szomorú voltam, unott, fáradt vagy boldog, sőt, akkor duplán.

-

Eleinte hetente háromszor futott 5 kilómétert, kivágta az össze junk foodot és helyére egészséges élelmiszerek, zöldségek és gyümölcsök kerültek.

Csoda átalakulás!

Egy év alatt 50 kilótól szabadult meg így a szőke szépség, ma már minden nap 2 órát edz és fizikai állapota hihetetlen mértékben javult. Például elmúlt az évek óta kínzó ízületi fájdalom, magas vérnyomás, fáradékonyság és izzadás.

Emlékszem, egyszer annyira megizzadtam hazafelé, hogy inkább azt hazudtam a szüleimnek, hogy leöntöttek egy vödör vízzel, annyira szégyelltem bevallani az igazságot.

-

Ám múlt héten megtartották az esküvőt, Haley immár karcsún, 75 kilósan feszített menyasszonyi ruhájában és ezeket a képeket tuti nem fogja szégyelli!