Luxusbaby: Marion Cotillard talpig Diorban mutatta meg a nagyvilágnak kisbabáját

2016. október 4.
Szerző: Kálmán Zsófi

A színésznőnek csodásan áll az anyaság.

Olvasd el ezt is!
Marion Cotillard: „Mikor hazamentem a forgatásról, nem voltam ugyanaz az ember" - EXKLUZÍV INTERJÚ

Alig egy hete, hogy Marion Cotillard bejelentette, ismét babát vár. Azt nem tudni, szíve szerint meddig halogatta volna ezt a hírt, ám miután Brad Pitt szeretőjének kiáltotta ki a sajtó, kénytelen volt előhozakodni az igazsággal.

Évekkel ezelőtt megismertem életem férfiját, a fiam és a hasamban fejlődő gyermekünk édesapját. Ő a szerelmem, a legjobb barátom, az egyetlen, akire szükségem van.

- írta Instagramján.

A 41 éves színésznő és szerelme, a szintén filmes Guillame Canet tehát ismét szülői örömök elé néznek. A pár nagyon diszkréten éli hétköznapjait, csak ritkán mutatkoznak együtt és magánéletükről szinte egyáltalán nem beszélnek. Így nem meglepő, hogy a sajtó már tárt karokkal várta a pillanatot, hogy Marion a bejelentés után végre a nyilvánosság elé lépjen és megmutassa gömbölyödő pocakját.

Hát íme!

Nekünk külön öröm, hogy pont a párizsi fashion week csalta ki az utcára, hisz Marion épp a Christian Dior divatbemutatóra igyekezett - természetesen talpig Diorban -, mikor lekapták a fotósok. Szerintünk ennél stílusosabban nem is mutathatta volna be születendő gyermekét a világnak.