A lehetőség, hogy önmagad légy!

2016. szeptember 26.
Szerző: Promóció

7,4 milliárd ember közül teljesen egyedi vagy. Ezen a bolygón senki nincs, aki ugyanolyan lenne, mint Te. A stílusod, a személyiséged és az arcbőröd mind a Te egyedülálló tulajdonságaid.

Nap, mint nap párbeszédet folytatsz a világgal cselekedeteid, külsőd, szavaid, öltözködésed által. Azt üzened a világnak: ez vagyok én! Egy összetett személyiség, egyéni értékekkel, ízléssel, érdeklődési körrel, álmokkal. Különleges vagy – melyet az élet számtalan területén kifejezésre juttathatsz már. Egyéniségedre szabhatod ruháidat, kiegészítőidet, telefonodat és mostantól kozmetikumaidat is!

Itt az idő, hogy megszabadulj az elavult kozmetikai módszerektől, és belépj a személyre szabott bőrápolás világába a meggyőző öregedésgátló eredményekért! Ismerd meg az ageLOC Me-t, a Nu Skin legújabb innovációját!

Az ageLOC Me a maga nemében első, személyre szabott bőrápolási megoldás. Egy úttörő öregedésgátló termék, ami a bőrápolás új korszakát képviseli – személyre szabott bőrápolás Neked, általad! Hiszen ki ismerné jobban a bőrödet, mint Te magad?

Ez egy szérumokat, nappali és éjszakai hidratálót együttesen tartalmazó, öregedésgátló rendszer. A kivételes élmény mellett az ageLOC Me a legkorszerűbb Nu Skin tudományt és egy intelligens bőrkiértékelést kínál. Ez az online bőrkiértékelő eszköz utat nyit előtted a saját bőrödre és preferenciáidra szabott bőrápolási rutin világába, ahol körülbelül 2000 lehetséges termékkombináció vár rád!

A készülék emellett higiénikus adagolást tesz lehetővé, ami valódi áttörés a bőrápolás terén. Az ageLOC Me automatikusan érzékeli a kéz jelenlétét, és minden reggel és este pontosan adagolja a szérumot és a hidratálókrémeket.

További információkért látogass el a www.nuskin.com weboldalra, a kedvezményekért pedig fordulj a Nu Skin üzletépítőihez.