A PANDORA úttörő kampányt hirdetett

2016. szeptember 19.
Szerző: Promóció

A gazdag és sokszínű PANDORA ékszervilágon keresztüli önkifejezés erejének globális ünnepe, a „The Look Of You” kampány, mely szerint az egyéni stílus a belső énünk külvilág felé való megjelenítése, a szezonális trendek inspirációjára épülve.

Világszerte ismert stylistokkal, mint Caroline Issa, Micaela Erlanger és Rebecca Corbin-Murray, valamint helyi divatbloggerekkel és a világ minden táját képviselő nőkkel való együttműködésben a PANDORA azt keresi, hogyan alakíthatók át az évszakhoz trendjei „The Look Of You”-vá az új 2016-os őszi kollekció segítségével.

A kísérleti dokumentumfilmben a világszerte ismert stylistok megismerkednek Ellával, aki néhány személyes ténnyel kezdi a bemutatkozást. A stylistok feladata az elhangzottak alapján egy look kidolgozása, a nő személyiségének megfelelően, a legnagyobb trendek alapján, a PANDORA 2016-os őszi kollekciójával kihangsúlyozva.

“A PANDORA ékszervilága színesebb, mint valaha: nemesfémek, élénk drágakövek és innovatív, kézzel megmunkált modellek, a szezont meghatározó trendek élén álló kínálatával. A „The Look Of You” kampány és film a PANDORA legújabb kollekciójának sokszínűségét, egyben a nők sokoldalúságát ünnepli, valamint arra bátorítja őket, hogy kívül-belül fejezzék ki a bennük rejlő egyediséget.” – magyarázza Stephen Fairchild, a PANDORA alelnöke és kreatív főigazgatója.

Nézd meg a galériánkat - 3 kép
Pandora 2016

ISMERJE MEG A STYLISTOKAT
Caroline Issa
Caroline igazi brit divatikon. Gyökerei Kanadába vezetnek, valamint kínai, libanoni-iráni család leszármazottja. Dolgozott kiskereskedelemben, volt vezetői tanácsadó. Caroline az évente kétszer megjelenő, független Tank divatigazgatójaként, és a Because online magazin kiadójaként, az utcai divat kedvencévé, a divatbemutatók rendszeres és mérvadó résztvevőjévé vált.

Rebecca Corbin-Murray
Rebecca ismert divatkommentátor és tanácsadó. Karrierjét magazin stlyistként kezdte, ezt követően pedig sztárok nemzetközileg elismert stylistja lett. Rebecca megérti az embereket, és kifejezi a személyiségüket a divaton keresztül nyilvános szerepléseik alkalmával. Ezen különleges tehetségének köszönhetően olyan nívós kliensei vannak, mint a bájos brit Lily James (Downtown Abbey, Hamupipőke), Jenna Coleman, Sophie Turner és Emma Watson.

Micaela Erlanger
Micaela nemzetközileg elismert stylist. Hírneve a díjátadó gálák legjobban öltöztetett sztárok listájához, valamint kifinomult, a hóbortosságot és a szépséget egyesítő esztétikai érzékéhez köthető. A saját bevallása szerint vintage rajongó, “glamour girl” Micaela továbbra is mindig friss megközeltéssel folytatja személyreszabott együttműködését „A” kategóriás ügyfelekkel, mint például Lupita Nyong’o, Michelle Dockery, Olivia Munn és Winona Ryder.