Az Olsen-ikrek legjobb filmjei

2016. október 4.
Szerző: Réka

A novemberi InStyle magazin 48. oldalán olvashatsz velük interjút divatról és ruhatervezésről, de ki tudna megfeledkezni arról, hogyan indultak? Figyelem, szubjektív lista küvetkezik!

Itt az ideje, hogy felelevenítsük a kilencvenes években megjelent filmjeiket. Jó kis időutazás lesz!

Két tojás száz bajt csinál

1993. Két tojás száz bajt csinál

Amikor a család csődbe megy a két ikerlány felkutatja a tehetős nagynénit. Aki viszont egy gonosz boszorkány még gonoszabb bűbáját nyögi. Nosza, a kis szöszik összeszövetkeznek, és jól túljárnak a banya eszén.

A kis gézengúzok

1994. A kis gézengúzok

Nem félnek semmitől és saját törvényeik szerint élnek. Mindig forralnak valamit, titkos üzeneteket váltanak, elhagyott, roskadozó épületekben találkoznak. És nem ők keresik a bajt, a baj követi őket, mintha csak az árnyékuk lenne. Ám van egy szó, ami megfékezheti őket, a kis gézengúzokat. Ez pedig nem más, mint a: Lefekvés!

1995. Kettőn áll a vásár

Amanda és Alyssa két ugyanolyan kislány, mégsem ismerik egymást. Ám a sors közbelép, mert Alyssa apja, Roger Callaway épp elvenni készül a világ legborzalmasabb nőjét Clarice-t, Amanda pedig egy táborba készül elmenni a barátaival, "a félelmetes kastélyba", ami véletlenül pont Alyssa-ék palotája. Itt ütköznek egymásba, ami nem is annyira meglepő, majd megbeszélik, hogy egy napra helyet cserélnek, ami persze sok bonyodalommal jár.

2x2 néha sok(k)

1998. 2x2 néha sok(k)

Kevin Burke elfoglalt egyetemi professzor, két tizenkét éves ikerlánnyal, Ashleyvel és Mary-Kate-tel. Felesége négy éve meghalt, azóta egyedül él lányaival. Burke elfoglaltsága miatt azonban nevelőnőt keres a gyermekeihez, aminek éppen ideje is, mert Ashley és Mary-Kate már nem vele akarja megbeszélni serdülőkori problémáit, ehhez inkább egy "nagylányra" volna szükségük.

Anya kerestetik

1999. Anya kerestetik

Az ikrek nem bíznak semmit a véletlenre! Emily és Tess Tyler elhatározzák, ha törik, ha szakad, feleséget kerítenek apjuknak. És hogyan is lehetne jobban felhívni a nők figyelmét sármos apjukra, mint egy óriásplakát segítségével? A jól sikerült reklámnak köszönhetően hamarosan nők ezrei rohamozzák meg Maxet, a sikeres szobrászt, de hiába a széles választék, valahogy egyikük sem az igazi. Mikor Max végül megismerkedik a bájos Brooke-kal, a lányok megnyugodva dőlhetnek hátra, hiszen ez aztán igazi szerelem első látásra. Nem is sejtik, hogy a boldog végkifejletig még mindnyájukra megpróbáltató kaland vár.

Olvasd el ezt is!
10 másik szupermenő ikerpár, akiket megéri szemmel tartani és követni!