Csalódtak a rajongók: Bridget Jones babát vár, de Renée Zellweger mást gondol a gyerekvállalásról

2016. szeptember 6.
Szerző: Kálmán Zsófi

Renée Zellweger az anyaságról nyilatkozott, és sajnos nem nyerte el a közvélemény tetszését.

Végre jövő héten a mozikba kerül a Bridget Jones babát vár! Kedvenc szinglink a harmadik részben az anyaság nehézségeivel néz szembe, és bár még nem tudjuk, hogy ki is lesz az apa - legyen Darcy, legyen Darcy -, az biztos, hogy bonyodalmakban és nevetésben nem lesz hiány.

Ezért hát elég kézenfekvőnek tűnt, hogy a film kapcsán az újságírók ismét kikezdjék a gyermektelen Renée Zellwegert. Ám mint kiderült, a 47 éves színésznőt sosem foglalkoztatta igazán az anyaság gondolata és lazán válaszolt az intim kérdésekre is. Ezzel persze a konzervatívabb rajongóinál egyből kivágta a biztosítékot és elkezdtek özönleni a negatív kommentek, női princípiumról és hasonlók...

Én soha nem gondoltam, hogy ettől lesz majd boldog az életem. Mindig is nyitott voltam, vártam, hogy mi a következő lépés és nem lett volna baj, ha így hozza a sors. De soha nem gondoltam azt, hogy szülnöm kellene ahhoz, hogy kiteljesedjek.

- nyilatkozta Renée.

Pedig ha eddig el is kerülték az anyai érzések a készülő film most abszolút kihozhatta volna belőle ezeket, de Renée az interjúban azt is elmondta, hogy hiába játszott terhes nőt, még így sem gondolt túl sokat a családalapításra. Őt valahogy egész életében elkerülte ez a "vágy".

Olvasd el ezt is!
Jön a Bridget Jones 3! Itt megtalálsz mindent, amit a filmről eddig tudni lehet