Jön a Bridget Jones 3 - Itt megtalálsz mindent, amit a filmről eddig tudni lehet

2015. szeptember 20.
Szerző: Kálmán Zsófi

Te is kíváncsi vagy, hogyan folytatódik minden idők leghíresebb szinglijének története? Mi igen, szóval gyorsan össze szedtünk minden információt, amit eddig tudni lehet a várva várt harmadik részről, és kicsit nosztalgiáztunk a Bridget Jones naplója jeleneteivel.

A filmet 2009-re tervezték, majd számtalanszor elhúzták előttünk a mézesmadzagot. Közben megjelent a Mad About the Boy, aminek már első oldalán Mark Darcy halálhírét olvashattuk. De hogyan folytatódik a film? Most vége a találgatásoknak, hiszen a Universal hivatalosan bejelentette, megkezdődik a következő epizód forgatása. Sok még a nyitott kérdés, mivel a történet nagy részét homály fedi. Van aki távozik, és új karakterek jönnek, de egy valamiben már most biztosak vagyunk - Bridget Jones újra megnevettet majd minket bájos szerencsétlenkedéseivel.

Hugh Grant, Renee Zellweger Und Colin Firth Beim Photocall Zu Dem Film

1. A cím

A jelenleg kiszivárogtatott információk alapján a film címe : Bridget Jones’s Baby. Ez még változhat a forgatás alatt, mindenesetre azt már tudjuk, hogy a filmben baba-para biztosan lesz, meg elvonási tünetek.

2. A stáblista

Renée Zellweger és Colin Firth, vagyis Bridget Jones és Marc Darcy visszatér a film folytatásában, azonban a pimasz, csábító és finom szólva szexista Daniel Cleaver szerepét nem vállalta Hugh Grant. A sármos brit színész végleg kiszáll a Bridget kezeiért folyó küzdelemből. Ezért is csúszott annyit a trilógia harmadik része, ami nem is a Mad about Boy c. regény történetszálán fog haladni. Az még kérdéses, hogy Hugh nélkül elkészül-e valaha könyvadaptáció, de a felejthetetlen verekedésekből biztos nem látunk több felvonást.

3. Új fiú

A perverz Daniel helyett megkapjuk a Grace Klinikából ismert szívdöglesztő doktorbácsit, Patrick Dempsey-t. Azt, hogy neki milyen szerepet szánnak a rendezők még nem lehet tudni, de ahogy Bridget-et ismerjük, az apaság kérdése körül is akadhat bonyodalom.


4. A cselekmény

Hugh nélkül nem tudták folytatni a történetet, hiszen az írónő úgy döntött - mindenki megdöbbenésére - a harmadik rész első oldalán vet véget Mark Darcy életének. Innentől Bridget újra a szinglik táborát erősíti. Vagyis ha Firth kiesik, egyetlen ismert férfikarakter sem maradt volna a filmben. Az alapelképzelés az új hímepellér felkutatása lett volna. A vadászterep jócskán megváltozott, gyorsan elrepültek a 90'es évek, Bridget már majdnem ötven, irány a netes társkeresőoldalak süppesztő iszapja. Na ebből nem lett semmi, a színészcserét egyelőre nem merték megkockáztatni, inkább a két eseményszál közé kreáltak egy új történetet, amit az írónő újságcikkei nyomán készítettek el.


5. A rendező

Visszatér az első film rendezője Sharon Maguire. A Bridget Jones naplója műfajában igazi blockbusternek számított 2001-ben, és azóta is benne van a kedvenc csajos filmjeink között. Reméljük olyan jó lesz, mint a kezdetek - sziporkáznak a poénok, és belecsempésznek egy rémisztő hájfelfogó bugyit is.


6. Az időpont

A tervek szerint a forgatás október 2-án kezdődik, de a filmre még őszig várnunk kell. Már nagy baj nem lehet, ezt csak kibírjuk. Neked menni fog?


+ Végre, itt az első előzetes!


Nézd meg milyen stílusos Renée Zellwegert a vörös szőnyegen! Kattints ide!