Nem csak tátogni tud? Britney nehezen volt rávehető, de tényleg elénekelte a saját dalát!

2016. augusztus 31.
Szerző: Alberti Petra Bianka

Ami viszont döbbenetes, hogy még tátogva sem ismerte az összes slágerének a szövegét…

Így vagy úgy, tény, hogy a kilencvenes évek gyermekei imádják Britney Spearst és a dalait, még ha inkább táncban erős is, mint éneklésben. Elvitathatatlan, hogy a nemrég megrendezett MTV VMA díjátadóra bombaként robbant be, remek formában, nagyon összeszedett mozdulatokkal – viszont a rajongók bánatára itt sem kaptak tőle élő műsort.

Olvasd el ezt is!
Britney Spears 9 év után visszatért! Nézd meg, milyen elképesztő show-t nyomott le az MTV díjátadón

Ha viszont kíváncsi lennél Britney igazi hangjára, most meghallgathatod!

Nemrég James Corden Carpool Karaoke műsorában volt vendég, de sajnos csak a végére jött rá, mi is a karaoke lényege: énekelni kell a dalt. Az egyébként sem volt titok, hogy Jamesnek remek hangi adottságai vannak, de finoman szólva leiskolázta a 90-es évek popikonját, a saját dalaival.

Míg a The Late Late Show anyósülésén megforduló korábbi kolleginái annyira torkuk szakadtából dalolták saját számaikat, hogy majd' kitört a szélvédő – érdemes meghallgatni JLo vagy Sia produkcióját –, Britney csendben mosolygott, néha eltátogott pár sort, de ha maxosra tekertük a hangerőt, akkor sem hallottunk semmit a hangjából.

Egészen az utolsó dalig! Az Oops!...I Dit It Again alatt, bár csak halkan, de hallani lehetett a hangját, végigénekelte a dalt, sőt még cifrázott is párat.

Az internet felrobbant háborgásában, hogy még karaokezni sem tud rendesen, és a saját számait sem ismeri…

Hogy mivel mentegetőzött Britney?

Az egész olyan kellemetlen volt.

-

Egy rádióinterjúban elmondta, hogy bár jól mulatott, mégis kényelmetlenül érezte magát a műsor alatt.

Mókás volt, tényleg. A srác nagyon aranyos volt. Nem is tudtam, hogy gyerekei vannak, olyan mint egy Teddy maci. Úgy voltam vele, hogy annyira megölelgetném.

-

A SRÁC. Hát, ezért is kapott hideget-meleget, hogy talán még a nevét sem tudja James Cordennek.

Kicsit kellemetlen volt, szupermarketek között autóztunk el, az emberek ott sétálnak, és körülöttünk meg 18 kamera köröz. Olyan fura…

-

Néha mondtam neki, hogy nem akarom többé hallani ezt a számot. Nyilván ezt a részt nem mutatták be a műsorban. Természetesen a Baby és az Oops. Istenem, erre mégis lejátszotta! Sőt, még egy rohadt parókát is feltett magára közben. Na jó, végül beletörődtem és csatlakoztam...

-

Mit szólsz, szerinted tudna playback nélkül énekelni élőben, ha akarna?