Egy bikini mind felett: Gigi Hadid kedvenc fürdőruhája tényleg minden testalkatú nőnek jól áll

2016. július 5.
Szerző: Kálmán Zsófi

Gigi Hadid megtalálta azt a fazont, ami nemcsak egy Vivtoria’s Secret modellen mutat jól, hanem minden nő számára kötelezővé kellene tenni - nézd meg, hogy miért!

Lehet olyan tökéletes alakod, mint Gigi Hadidnek, az előnyös fürdőruha megtalálása még így sem mindig egyszerű feladat. És akkor mit szóljunk mi? Bár elsőre azt gondolnánk, hogy egy modell nem szorul olyan optikai trükkökre, mint az egyszerű halandók, de úgy tűnik, a retro fazon áldásos hatásainak még ő sem tudott ellenállni

Gigi az elsők között volta, akik elkezdték népszerűsíteni a magas derekú bikiniket A két részes darab egy alakformáló alsórészből és balconette melltartóból áll, ami igazi Jolly Joker lehet mindenki számára, akinek nem jönnek be az egyberészes fürdőruhák Hogy miért olyan klassz ez?

Az alsó nem egyből a csípőnél ”vágja el” a testet, hanem jóval feljebb, ezzel eltereli a figyelmet a kényesebb pontokról, a derekadat vékonyabbnak mutatja, és akkor még meg sem említettük az optikailag nyújtó hatású csíkokat. Kell nekünk!

Olvasd el ezt is!
Ez a tökéletes nyári ruha számodra az alakod szerint