Hollywoodi bombaalak 4 lépésben

2015. augusztus 26.
Szerző: InStyle

Mitől néz ki Jennifer Lopez és Sofia Vergara húsz évvel fiatalabbnak? Hogyan tudnak a sztárok hetekkel szülés után újra tökéletes alakkal megjelenni a nyilvánosság előtt? Derítsd ki a válaszokat!;)

1. Bérelj fel egy személyi edzőt

Fitness trainer keeping time with woman doing dumbell push-ups


Mit gondolsz, a sztárok csak a genetikának köszönhetik tökéletes alakjukat? Nagy tévedés lenne ezt gondolnod! Az A-listás hírességek bizony szigorú diétán és edzésterven vannak, amit személyi edzőjük és dietetikusuk figyel és fejleszt folyamatosan. A tökéletes alak eléréséhez Neked is ajánljuk, hogy legalább havi szinten konzultálj egy profi edzővel, aki segít kialakítani a számodra megfelelő edzésprogramot! Nem lesz könnyű, de hidd el, megéri!


2. Becsüld meg a kozmetikusod

Opening Ceremony &


Jane Fonda hetente háromszor jár fodrászhoz, hetente műkörmöshöz és masszázsra is egy héten egyszer-kétszer ellátogat. A még 77 évesen is gyönyörű színésznő élő bizonyítéka annak, hogy ha egyszer egy kozmetikus bevállik, sose engedjük el a kezét! Érdemes tehát Neked is áldozni egy hozzáértő bőrgyógyászra és kozmetikusra, akikhez rendszeresen visszajársz, hiszen így folyamatosan nyomon követhetik bőröd állapotát. Hidd el, ez egy igazán remek befektetés lesz! :)


3. Használd ki a technológia nyújtotta fejlesztéseket

Versace : Outside Arrivals - Paris Fashion Week : Haute-Couture Fall/Winter 2014-2015


A tudomány ma már számos lehetőséget kínál az öregedés lassítására, nem kell rögtön kés alá feküdni, hiszen ma már rengeteg noninvazív eljárás közül választhatunk és miért ne élnénk vele? A negyven év fölötti sztárok is rendszeresen járnak mélyhámlasztásra, vitaminos és hyaluronsavas kezelésekre, amiket már itthon is könnyedén igénybe vehetünk, természetesen az egészséges életvitel és a rendszeres hidratálás elengedhetetlen a fiatalos külső érdekében!


4. Öltözz okosan


Ahhoz, hogy lenyűgöző hatást kelts, nemcsak a testedre kell nagy hangsúlyt fektetned, hanem a ruhatáradra is. Bizony, azok a nők, akik mindig topon vannak, sosem engedik meg maguknak, hogy úgyszólván "topisan" öltözzenek fel. Alakítsd ki saját stílusod, de rendszeresen újítsd ruhatárad a szezon legmenőbb darabjaival, válassz minőségi alapdarabokat, különösen a kiegészítők és kabátok terén! Az alakodnak megfelelő szabásvonalat és színpalettát válassz, mindig legyen vasalt és ápolt a ruhád, ne legyen se túl feszes, se túl laza!


Tudd meg, hogyan tartja magát formában Jessica Alba! Kattints ide!