Hercegnői stílusnapló:Katalin és Diana hasonló szettjei

2015. július 2.
Szerző: InStyle

Katalin hercegné gyönyörű és könnyed eleganciája már most legendás uralkodóvá tették, ám ha néha nem tudja mit viseljen elég csak visszalapoznia a régi újságok címplapjait és megnéznie, hogyan öltözködött az egykori hercegné és divatikon, Diana. Sokszor az ő inspirálta szettekben mutat a legszebben Katalin, nézd csak meg a képeket! 1. Az elegáns kékeszöld ruha

Diana egy 1987-es liszaboni vacsorán jelent meg ebben a Bruce Oldfield ruhában, Katalin pedig 2014 decemberében viselte ezt a csodaszép Jenny Packham ruhát.


2. Az elbűvölő hófehér ruhaköltemény

Katalin az esküvőjét követő szertartáson 2011-ben és Diana 1988-ban.


3. Hercegnék pinkben

Diana 1990-ben ebben a kosztümben látogatott el a Westminsterbe, míg Katalin ezt a hasonló szabású kabátot idén márciusban viselte egy londoni rendezvény során.


4. A legfontosabb ruhában

A két hercegné az esküvőjük napján: Diana 1981-es álomszép ruhája és Katalin 2011-es menyasszonyi ruhája, mindkettő csodaszép és tökéletes választás volt a két hölgy részéről.


5. Klasszikus elegancia ezúttal babakékben

Diana egy 1987-es húsvéti ünnepségen egy Catherine Walker darabban és az ifjú hercegné egy Matthew Williamson kabátban 2014-ben.


6. A csábos lila

Diana Versace ruhája 1996-ból, amit a Field Museum Of Natural History egy gáláján viselt Chicagóban és Katalin, aki egy Issa ruhában ünnepelte a kanadai nemzeti napot 2011 júliusában.


7. Egy igazi uralkodóhoz illő viselet

Fotók: Europress.

Diana 1986- ban és Katalin 2012-ben Szingapúrban.


Nézd meg milyen fitt Katalin hercegné hat héttel a szülés után! Kattints ide!