5 tipp, hogy jó táskát válassz

5 tipp, hogy jó táskát válassz
Forrás: Furla

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Rátalálni a megfelelő táskára kész tortúra lehet. Segítünk átgondolni a legfontosabb szempontokat, amivel sokkal egyszerűbb meghozni a jó döntést.

A cikk támogatója a Furla

1. A kényelem mindenek felett

Csakúgy mint a cipők esetében, a komfort elsődleges szempont a választásnál. Lehet a kinézett táska bármilyen szép és megálmodhatsz vele kismillió szettet, ha az első alkalommal kiderül, hogy kifejezetten kényelmetlen viselni. Legyen szó válltáskáról, hátizsákról vagy clutchról mindenképp próbáld fel mielőtt a kasszához rohannál és figyeld meg, hogy a pántja kényelmes-e, a mérete nem túl nagy és nem túl kicsi, úgy illeszkedik a testedhez, ahogy kell.

2. Felosztás és kialakítás

Azaz a táska belsejében legyenek zsebek, fakkok, laptoptartó, belső kistáska vagy akár ezek kombinációja. Nincs annál rosszabb érzés, mikor a táska végtelennek tűnő mélyén tapogatózva próbálod meg előhalászni a kulcsodat. Rend a lelke mindennek, ehhez viszont szükség van a megfelelő struktúrára.

3. Biztonságos

Megvan az a rémálom, amikor elromlik a kedvenc táskád cipzárja/csattja/pöcke vagy bármi más megoldása, ami a helyes záródásért felelős? Ha nem csak a kocsi ülésére dobva fogod használni, elengedhetetlen, hogy olyan kialakítása legyen, amivel nem kockáztatod meg, hogy könnyen belenyúljanak idegen kezek vagy a földre esve egy szempillantás alatt kiguruljon belőle minden.

Furla Lady M
Furla Lady M

4. Jó design

Természetesen a belbecs mellett a külcsín is nagyon fontos! Egy szuper fazon, izgalmas szín vagy színkombináció, minőségi anyaggal párosítva bármilyen szetettet könnyen feldob. Hasonlóan egy jól választott karórához vagy ékszerekhez, a táska is lehet státusszimbólum ezért fontos, hogy olyan darabot válassz, amit hosszú távon el tudsz képzelni a ruhatáradban.

5. Kombinálhatóság

Egy-egy alkalmi darab kivételével fontos, hogy a táskádat ügyesen tudd variálni, ne csak bizonyos összeállításokkal mutasson jól. Az a darab, ami elég elegáns ahhoz, hogy színházba vagy munka vacsorára is magaddal vidd, de elég laza ahhoz, hogy a hétköznapi ruháiddal is felvehesd, igazi jolly joker!

A Furla 2019-es Pre-Fall kollekciója elegáns, mégis praktikus darabokat foglal magába, amik a márkától megszokott, precíz kidolgozással készültek, ugyanakkor a modern igényeknek is maximálisan eleget tesznek. A kollekcióban visszaköszönnek a kortárs művészetre is jellemző color block trendek, amik izgalmas színpárosításai minden gardróbban megtalálják a helyüket.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!