5 számunkra érthetetlen ok, amiért a pasik szakítanak karácsony előtt

5 számunkra érthetetlen ok, amiért a pasik szakítanak karácsony előtt
Forrás: InterCom

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ebből is látszik, hogy mennyivel másképp gondolkodnak, mint mi.

Hisz míg egy nő számára a karácsony a legszebb ünnep az évben, és alig várja, hogy valamivel meglephesse élete szerelmét, addig a másik fél könnyen lehet, hogy a szakításon gondolkozik az ajándékok vásárlása közben. A férfi fejében az ünnepek nem a fényekről, a finomságokról, a fenyőillatról és a glitterekről szólnak, hanem a fárasztó kötelező körökről, amik lehet, hogy pont annyira fárasztóak, hogy egy kis könnyítésnek tőled inkább megszabadul. Ez a hadművelet pedig a klasszikus mondattal indul: "Beszélnünk kell!"

Az NBC felmérése szerint két időszak van az évben, amikor megnő a szakítások száma, az egyik az ünnepek, a másik pedig a tavaszi időszak, egészen pontosan a március. De vissza a karácsonyra. Hogy melyek a leggyakoribb indokok? Íme!

1. Már lógott a levegőben

Valahogy a karácsonyi hajsza előhozza az eddig megbúvó ellentéteket. Mást gondoltok a programtól, a menüről, az ajándékokról, az utolsó csepp pedig a 182. karácsonyi giccsbolt a pohárban, amikor rájön, hogy neki ez nem éri meg.

2. A nagy találkozás

Sokan az ünnepek alatt mutatják be új szerelmüket a családnak, vagy mint ahogy tapasztalható, inkább nem mutatják be. Találkozni egymás szüleivel az egész kapcsolatotokat a realitás talajára helyezi. Ha egyszer már hazavitt, többé nem kerüli el a kérdést: "Hogy van az a lány, aki legutóbb veled volt?" Valamint inkább anyuval mézeskalácsozik boldogan a fa mellett, mintsem kitegye magát a kellemetlen bájcsevejnek nálatok.

3. Inkább a barátai

Az egyik legjobb dolog az ünnepi szezonban, hogy végre több idő jut szeretteinkre. Ilyenkor nagyobb az esély a haverokkal való sörözésekre is, nem beszélve a vállalhatatlan céges bulikról. Ha nem mosolyogva engeded el ezekre a kanbulikra, rájön, hogy mennyi idejét elveszed hasonló vitákkal.

4. Csökkenti a kiadásokat

Nagyon önző érvnek tűnik, de a pasiknak ilyenkor játszik a spórolás téma is. Ha amúgy sem biztos, hogy megél a kapcsolatotok még jó pár hónapot, akkor inkább már most kidob, nehogy már kárba vesszen a karácsonyi befektetése, nem? Nem.

5. Új év, új nő

Ahogy mi is átválogatjuk a gardróbunkat szezononként, úgy a pasik is évente kétszer szortíroznak, csak ők a kapcsolataikat veszik lajstromba és könnyebben megválnak a "feleslegtől". Lehet hogy már meg is van a kiszemeltje, vagy egyszerűen tiszta lappal szeretné kezdeni az évet és kiélvezni minden lehetőséget, ami akár már a szilveszteri bulin elé tárul.


A szakítással a szerelem bár véget ér, de a jó kapcsolat akár örökre megmaradhat, ahogy ezeknél a sztárpároknál is történt!

Galéria / 6 kép

Exekből legjobb barátok? Híres emberek, akik a szakítás után lettek igazi barátok

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.