5 ikonikus sztár frizura, amit sosem felejtünk el

5 ikonikus sztár frizura, amit sosem felejtünk el

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Emlékszel ezekre a hajviseletekre, amik történelmet írtak?

A cikk támogatója a Syoss

Nézzük időrendben a kedvenceinket:

A "Rachel" frizura

A Jóbarátok szereplői mindannyiunk szívébe belopták magukat. Kétségkívül azok közé a sorozatok közé tartozik, amit végtelenszer lehet újranézni és igazi mérföldkőnek számít. Bár több ikonikus szállóigét, pillanatot és stílust is bőven meg tudnánk említeni, mégis Rachel Green frizurája az, ami talán a legemlékezetesebb. A 90-es években nők milliói ültek úgy a fodrász székbe, hogy ezt a frizurát kérték, pár éve pedig reneszánszát élte a stílus. Az örökzöld frizurát megálmodó fodrászt, Chris McMillant a mai napig rendszeresen faggatják ezzel kapcsolatban.

Kép

Lady Gaga tincsmasnija

Mióta Lady Gaga feltűnt a színen, mindig nagy izgalommal várjuk, hogy milyen őrült kreációkban és stílussal jelenik meg a neves rendezvényeken vagy klipjeiben. Bár nem könnyű egyet kiválasztani a rengetegből, határozottan a kedvenceink közé tartozik az elképesztő masnis frizura, amivel karrierjének kezdetén borzolta a kedélyeket. A nagy sikert aratott, már-már kiegészítő számba menő masni elkészítéséről számtalan tutorial videó is kering a neten, hiszen mindenki ki akarta próbálni ezt a különlegességet.

Kép

Bieber bilihaj

Természetesen a férfiak sem maradhatnak ki a sorból! Emlékeztek még a kis Justin frizkójára mikor berobbant a köztudatba? A szende, jófiús imidzs alapkelléke volt ez a bilihaj és valószínűleg egyik férfifodrász sem úszta meg, hogy ezt a stílust követeljék tőle a kliensek. A dalait, sőt egész jelenségét lehet szeretni vagy nem szeretni, az mégis vitathatatlan, hogy óriási hatással volt a 2000-es évek első felére. Azóta persze a kisfiú sárm már a múlté, felnőttként inkább a rosszfiús külsőre szavaz, nemrég pedig hivatalossá tette, hogy feleségül vette Hailey Baldwint!

Kép
Olvasd el ezt is!

Amy Winehouse és az óriástupír

Szinte hihetetlen belegondolni, hogy már 7 év telt el Amy halála óta. Az évek alatt azonban mit sem kopott az őt övező dicsfény. Ha felcsendül egy dala nosztalgikusan merengünk el azon, milyen piszok tehetséges volt, ha pedig bárhol is egy kis tupírt látunk, egyből ő jut eszünkbe. A "méhkaptár" szerű frizura és erős tusvonal igazi védjegyévé vált.

Kép

Ariana Grande magasan hordott copfja

Bár az aranytorkú énekesnő épp a napokban vált meg a védjegyének számító lófaroktól, ezzel sokkolva a rajongótáborát, még nem tudjuk megszokni hiányának gondolatát. Ariana többször nyilatkozta, hogy a folyamatos festéstől (2010 és 2013 között a Nickelodeon V, mint Viktória című sorozatában karakterének mélyvörös hajszíne volt) annyira károsodtak a hajszálai, hogy csak felkötve mutattak szépen és praktikusabb is volt így hordania extra hosszú tincseit. Valószínűleg ez volt az oka annak is, hogy most vállig érő frizurára váltott, hiszen időről-időre kell egy kis frissítés a hajunknak.

Kép

Ha úgy érzed te is meg tudnád álmodni a jövő ikonikus frizuráját, vagy ismersz olyat, aki kiváló érzékkel jósolja meg a trendeket, ne mulaszd el a SYOSS Hair & Fashion Award 2019 versenyét, ahol feltörekvő fodrászokat és stylistokat keresnek!

Jelentkezz és vidd haza az 1.000.000 Ft-ot!

További részletekért kattints ide!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!