Carrie Bradshaw egyik nagy kedvence visszatért - és erre a tavaszi trendre szinte biztos, hogy Miranda Priestly is igent mondana!

Forrás: HBO
2023. április 13.
Szerző: Ujvári Viki

A tavaszi trendek között bizony akadnak olyanok, amik nem éppen férnének bele a minimalizmus témakörébe, és talán nem is baj!

A túlontúl hosszúra nyúlt hideg hónapok után mindig jól eső érzéssel tölt el minket az, hogy egyre többször kerülnek szóba reggelente az aktuális tavaszi trendek, amik között természetesen idén is helyet kaptak a virágok.
A divattervezőknek mondhatni lételeme az, hogy szezonról szezonra olyan darabokat alkossanak, amik bár túlmutatnak a visszafogottság határán, mégis valami különös oknál fogva képesek úgy a hatásuk alá keríteni minket, ami pont elég is lehet ahhoz, hogy egy várhatóan sikeres divathullámot indítsanak el. Most ez a helyzet a tavaszi trendek egyik legklasszikusabb alapötletével a virágokkal is, melynek ezen kiadásaiért Carrie Bradshaw, na és persze SJP is mindig rajongott!

forrás: HBO

Bizony ám! Az elkövetkezendő hónapokban a 3D-s néha már szoborszerű változatok hódítanak majd, a létező összes variációban...

forrás: Carolina Herrera, Prada, Loewe, Getty Images
A Patbo, Carolina Herrera, a Prada és a Loewe kifutóra álmodott tervei egészen látványosra sikerültek.

És bizony a kiegészítőket sem kerülik majd el ez az XXL-es trend!

forrás: Loewe, Acne Sudios, Bottega Veneta
A Loewe a cipőkre, az Acne Sudios például az övek, míg a Bottega Veneta többek közt a táskákra vitte át ezt a látványos irányzatot!

Kattints tovább és mutatunk még pár példát erre a kicsit sem hétköznapi 2023-as tavaszi trendre!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Carrie Bradshaw után szabadon: 2023-ban hódítanak a 3D-s virágok

És ezt láttad már?

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
4 ruhatrend, ami jön és 4, ami megy 2023 tavaszán