Akiket nem zavar a pucérkodás! Ezek voltak 2023 legemlékezetesebb meztelenruhái a vörös szőnyegen

Forrás: Christopher Polk/WWD via Getty Images
2024. január 5.
Szerző: Ujvári Viki

A sztárhölgyek bátran és merészen éltek a meztelenruhák nyújtotta sejtelmes izgalmas és sokat sejtető lehetőségeivel 2023-ban!

2023 egy trendek szempontjából is egy kimondottan tartalmas év volt, elég csak a rózsaszín térhódítására vagy éppen a letisztult luxussal áthatott esztétikára gondolnod, mégis úgy tűnik, hogy az idei év legfigyelemreméltóbb stíluspillanataira a meztelenruhák, angolul: naked dressek térhódításából kiindulva, kimondottan kevés textil jutott.
A divattervezők a mai napig is azon munkálkodnak, hogy kreációik több szempontból is magukon hordozzák a mestermű sajátos jegyeit, kiemelten figyelve a részletekre, miközben műhelyükből azért kikerülnek olyan darabok is, amik pont a másik oldalt képviselik. Azaz éppen annyira mellőzik a csavaros megoldásokat, hogy már átesnek a meztelenruhák kategóriájába. Nem csoda! Az intimitás egyre több szabadságot kapott idén elég csak a tavasszal előtérbe kerülő, a mellek szabadságát ünneplő trendhullámra gondolnod vagy a még mindig nagyon népszerű nadrágmentes szettekre. A sztárok úgy tűnik, hogy egy fokkal bátrabban mozognak ezen lenge textúrák között és próbálkozásaik idén is emlékezetesre sikerültek.

Kattints tovább és nézd meg az idei év 10 legemlékezetesebb meztelenruhás pillanatát!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Toplista: 2023 legemlékezetesebb meztelen ruhái

Nem mellesleg az elmúlt években és évtizedekben is bőven voltak olyan alkalmak, amiket még felejthetetlenebbé varázsoltak a sztárhölgyek által visel áttetsző ruhák!

Nézd meg a galériánkat - 16 kép
A meztelen ruhák legjobbjai a múltból