A sztárok már imádják! Két népszerű hajtrend találkozásából született meg 2023 egyik legmenőbb frizurája

Forrás: Getty Images
2023. február 17.
Szerző: Ujvári Viki

Ha esetleg régóta egy új frizurán gondolkozol, akkor könnyen lehet, hogy ez a vágási technika neked is tetszeni fog!

Éppen csak belevágtunk a 2023-ba, és úgy tűnik, hogy már meg is van az év egyik legnépszerűbb hajtrendje, mármint ha hinni lehet az előrejelzéseknek, amik már most is egy ígéretes jövő képét festik le előtte.

A Netflixen a mai napig is hihetetlen népszerűséggel futó Wednesday című sorozat sikere láttán lassan bátran kijelenthetjük azt, hogy Jenna Ortega személyében egy újabb stílusikon született., amikor pedig a 20 éves színésznő idén januárban megszokott hosszú haját rövidebb tincsekre cserélte, a legújabb wolf lobnak keresztelt vágási technikát a szakértők az év legmenőbb megjelenésének kiáltották ki.

forrás: Getty Images

Na de mi is pontosana az a wolf lob?

A mullet és a shag kombinációjából megalkotott, magyarul farkasvágásként fordítható frizura egyébként már az elmúlt években is egyre nagyobb hajtrend volt, pár hónapja pedig ismét elkezdett terjedni a TikTokon és az Instagramon, miközben a sztárok körében is egyre népszerűbbé válik.

Ezen retró ihletésű, rétegzett, tépett fazon esetében idén annyiban változik a dolog, hogy a hosszú tincsek helyett, most a klasszikus long bob formájában hódít majd. Ez a dúsabb hatást keltő, vagány frizura, egyébként könnyen formázható, így nem kell már előre azon aggódnod, hogy reggelente hosszú perceket kell majd áldoznod a drága idődből a hajad oltárán. Nem mellesleg pedig bármilyen arcformához vagy hajszerkezethez képes illeszkedni, legyen szó egyenes, hullámos vagy éppen kócos hatásról.

Nézd meg, hogy működik ez a gyakorlatban: még több wolf lob frizuráért kattints tovább!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
2023 egyik legmenőbb hajtrendje: Wolf lob

És ezt láttad már?

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
7 szemöldöktrend, ami hódítani fog 2023-ban