Szerezd be őket most kedvezményes áron! 2022 sikerkönyvei, amiket muszáj neked is elolvasnod

Forrás: UIP-Duna Film
2022. április 29.
Szerző: P. Nóra

Sosem szabad elfelejtenünk, hogy egy könyv mennyi élményt tud nyújtani. Használd arra a JOY-napokat, hogy beszerezd a legújabb kedvencedet!

Ugye 2022-ben sem hanyagoltad az olvasást? Nem is érdemes, hiszen ebben az évben is rengeteg izgalmas történet került a könyvesboltok polcaira. Nincs hiány romantikából, akcióból és érdekességekből sem. Lehetőséged van elmenekülni a valóságból, egy varázslatos fantasy keretében bele áshatod magad az emberi viselkedés és az emberi elme rejtelmeibe, vagy akár egy végtelenül romantikus regény rabjává is válhatsz. Ráadásul szuper hírünk van, ugyanis a JOY-napok alatt hatalmas kedvezmények várnak rád. Május 12-15 között, több mint 400 kupon közül választhatsz. Beszerezheted új kedvenceidet, akár 25% kedvezménnyel is.

Ha hatalmas Stephen King rajongó vagy, vagy ha új vagy a jelen legsikeresebb horrorírójának világában, csapj le a 2022-ben megjelent Később című regényére. Ám ha inkább egy nyugodtabb sztorira vágysz, válogass a romantikus regények közül.

A Libri üzleteiben, Május 12-15. között bármilyen könyvet 20% kedvezménnyel megvásárolhatsz!

Az egyik legcsodálatosabb jellemzője a könyveknek, hogy az elménk valóban képes idő utazni. Ha te is szereted a múltbéli történeteket, akkor szerencséd van, hiszen a tehetséges magyar írónő, Fábián Janka legújabb kötete, márciusban került a boltokba.

A Líra könyvesboltokban 20% kedvezménnyel vásárolhatsz a JOY-napokon a tankönyvek, szótárak és az akciós könyvek kivételével bármilyen regényt.

Ám mindezeket a mesterműveket leszámítva, nem maradhatnak ki a pszichológiai regények sem, illetve egy izgalmas fantasy a hétköznapokra. Mindenkinek szüksége van néha arra, hogy egy kicsit jobban megismerje önmagát, vagy akár embertársait. Egy nagy lélekfröccs után pedig nem is vágyik másra az ember, mint a kikapcsolódásra.

És ezt láttad már?

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Mit olvasnak ők? Sztárok és kedvenc könyvük