Az év baklövései! Ezek voltak 2022 legmegosztóbb és legbotrányosabb vörös szőnyeges pillanatai

Forrás: Getty Images
2022. december 21.
Szerző: Ujvári Viki

Az idei évben is jó pár kimondottan érdekes divatpillanattal lettünk gazdagabbak.

A vörös szőnyeg mindig is egy nagy rizikónak számít még a legstílusosabbnak kikiáltott sztárok köreiben is, így nem véletlen, hogy milyen sok időt szentelnek egy-egy ilyen megjelenés kitervelésének. A legtöbb esetben persze mögöttük áll egy komplett szakemberekből álló csapat is, akik mindent megtesznek azért, hogy minden apró részlet a helyén legyen, ám még így is megesik, hogy egy elsőre zseniálisan hangzó ötlet kudarcba fullad. Nem is beszélve azokról, akik szándékosan és módszeresen gyűjtik a polgárpukkasztó divatpillanatokat.

Ilyen divatpillanatokból pedig 2022-ben is jócskán kijutott, mi pedig most össze is gyűjtöttük ezeket! Hogy ki és mennyire nyúlt igazából mellé egy-egy vörös szőnyeges eseményen? Azt inkább döntsd el te és szavazz a cikk végén!

Kattints tovább és mutatjuk, hogy melyek voltak 2022 legmegosztóbb divatpillanatai!

Nézd meg a galériánkat - 16 kép
2022 legmegosztóbb divatpillanatai

Te már beszerezted?


Az InStyle téli lapszámának címlapján Szilágyi Liliána szerepel, aki fiatal kora ellenére hosszú évek óta cipelte saját története, traumája terhét, ám úgy döntött: képes beszélni róla. Mellette őszinte interjút adott Nyári Dia, akinek talán eddigi legszexibb fotósorozatát is megnézheted az új lapszámban. Továbbá A besúgóval országszerte ismertté vált Patkós Mártonról is olvashatsz, aki az elmúlt időszak legboldogabb és legfájdalmasabb eseményeiről mesélt nekünk. És persze az InStyle idén is összeállította az 50 legjobb ruha listáját, így te is megnézheted, hogy kik kerültek a legjobban öltözöttek közé!