Megjelent az InStyle téli lapszáma, címlapon Szilágyi Liliána: a kimondott szavak ereje, az önfejlődés és a szabadság felé vezető út

Megjelent az InStyle téli lapszáma, címlapon Szilágyi Liliána: a kimondott szavak ereje, az önfejlődés és a szabadság felé vezető út
Facebook
Twitter
Pinterest

Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját, és nézz bele a magazin tartalmába!

Helló!

Belegondoltál már, milyen ereje, súlya van egy-egy kimondott szónak? Én az a típus vagyok, aki bár szeret sokat beszélni (és ezt a környezetem biztos heves bólogatás közepette erősíti meg!), sok dolgot inkább megtartok magamnak, eltemetem mélyre, nem mondom ki, néha még önmagamnak sem. A másik „jó szokásom”, hogy egyes kimondott szavakon napokig, hetekig őrlődöm, mi lett volna, ha máshogy mondom, vagy nem mondom egyáltalán. A szavaknak súlya van, éppen ezért sokszor félünk tőlük. Pedig a szavakkal épphogy le tudunk adni a ránk nehezedő terhekből, sőt képesek vagyunk velük gyógyulni. És vannak olyan bátor személyek, mint címlapsztárunk, Szilágyi Liliána, aki fiatal kora ellenére hosszú évek óta cipelte saját története, traumája terhét, ám úgy döntött: képes beszélni róla. Ezzel pedig nemcsak a saját lelkére nehezedett súlyok terhén könnyített, de egyúttal mindannyiunk terhéből átvállalt kicsit – kiállása pedig rengeteg sorstársának nyújt támaszt, reményt. Ő a példa rá, hogy a kimondott szavakkal gyógyulni tudunk, és elindulhatunk a szabadság felé vezető úton. Ehhez viszont fontos az önismeret, önfejlődés útjára lépnünk.
Két fontos gondolatot emelnék ki a téli lapszámba készült interjúk kapcsán, amelyek, úgy gondolom, hasznos útmutatók lehetnek mindenki számára 2023-ban: „Akinek nem kérném a tanácsát, annak a kritikájával sem foglalkozom” – mondja Nyári Dia, és milyen igaza van! A másik szívemnek kedves gondolat címlapsztárunkkal, Liliáná- val való beszélgetésemkor hangzott el: „Nem azért jöttünk a világra, hogy szenvedjünk, igáslóként végigküzdjük az életet és meghaljunk, hanem azért, hogy megcsodáljuk a világunkat, a közösségünket, ami körülvesz minket” – mondta Lilu, és ez így év végén nagyon betalált nálam. A következő év szóljon az önfejlődésről, önmagunk felvállalásáról, a saját szabadságunk megtalálásáról, a pillanatok minőségi megéléséről, és azok értékeléséről, akik mellettünk állnak biztos pontként az életben, még a legnehezebb időszakokban is!

Kép

Nyári Dia őszintén mesélt új kihívásokról, családjáról, és álmai megvalósításáról

Kép

Az őszinte interjú mellett Dia talán eddigi legszexibb fotósorozatát is megnézheted - egy biztos, bomba formában van a fiatal édesanya!

Patkós Márton számára 2022 a siker éve volt

Kép

A besúgóval országszerte ismertté vált színész a pozitív kritikák ellenére is inkább a fejlődésre, befelé figyelésre koncentrál. A vele készült interjúban Márton őszintén mesélt az elmúlt időszak legboldogabb és legfájdalmasabb eseményeiről is.

Best dressed 2022

Kép

Az InStyle idén is összeállította az 50 legjobb ruha listáját, nézd meg, kik kerültek a legjobban öltözöttek közé!

Divat rovatunkban pedig a téli szezon meghatározó trendjei, izgalmas színek és anyagok, kiegészítők sorakoznak, hogy inspirálhassanak a hideg napokon.

Hangulatos illatok, kényeztető újdonságok

Kép

Szépség rovatunkban ezúttal az illatoké, a kényeztető téli termékújdonságoké, valamint 2023 év elejének legizgalmasabb és legkönnyebben bevethető smink- és hajtrendjeié a főszerep.

További érdekes olvasnivalók a magazinban:

  • Anya, még most sem tudsz szeretni? - Ilyen az ünnep egy nárcisztikus anyával
  • Ahol még nem járt fehér ember - Mi a fehér törékenység, és miért leszünk idegesek a témától?
  • Remek művek, rémes emberek - Hogyan kezeljük kiábrándító kedvenceinket? Oké, ha marad "bűnös élvezetünk" feministaként?

Stílusos vendégvárás

Kép

Életstílus rovatunkban a téli szezon meghatározó dekortrendjeit ismerheted meg, Gasztró rovatunkban pedig Kárai Dávid mennyei receptjei segítenek, hogyan csaphatsz egy felejthetetlen közel-keleti vacsorapartit.

Szerezd be az InStyle téli lapszámát!


A magazin már kapható az újságosoknál, digitális formában pedig ITT tudod megvásárolni.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb aktuális lapszámokról, ITT tudsz előfizetni - köszönjük a bizalmad!

Kellemes kikapcsolódást, jó olvasgatást kívánok!

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!