Megjelent az InStyle téli lapszáma, címlapon Szilágyi Liliána: a kimondott szavak ereje, az önfejlődés és a szabadság felé vezető út

Megjelent az InStyle téli lapszáma, címlapon Szilágyi Liliána: a kimondott szavak ereje, az önfejlődés és a szabadság felé vezető út

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját, és nézz bele a magazin tartalmába!

Helló!

Belegondoltál már, milyen ereje, súlya van egy-egy kimondott szónak? Én az a típus vagyok, aki bár szeret sokat beszélni (és ezt a környezetem biztos heves bólogatás közepette erősíti meg!), sok dolgot inkább megtartok magamnak, eltemetem mélyre, nem mondom ki, néha még önmagamnak sem. A másik „jó szokásom”, hogy egyes kimondott szavakon napokig, hetekig őrlődöm, mi lett volna, ha máshogy mondom, vagy nem mondom egyáltalán. A szavaknak súlya van, éppen ezért sokszor félünk tőlük. Pedig a szavakkal épphogy le tudunk adni a ránk nehezedő terhekből, sőt képesek vagyunk velük gyógyulni. És vannak olyan bátor személyek, mint címlapsztárunk, Szilágyi Liliána, aki fiatal kora ellenére hosszú évek óta cipelte saját története, traumája terhét, ám úgy döntött: képes beszélni róla. Ezzel pedig nemcsak a saját lelkére nehezedett súlyok terhén könnyített, de egyúttal mindannyiunk terhéből átvállalt kicsit – kiállása pedig rengeteg sorstársának nyújt támaszt, reményt. Ő a példa rá, hogy a kimondott szavakkal gyógyulni tudunk, és elindulhatunk a szabadság felé vezető úton. Ehhez viszont fontos az önismeret, önfejlődés útjára lépnünk.
Két fontos gondolatot emelnék ki a téli lapszámba készült interjúk kapcsán, amelyek, úgy gondolom, hasznos útmutatók lehetnek mindenki számára 2023-ban: „Akinek nem kérném a tanácsát, annak a kritikájával sem foglalkozom” – mondja Nyári Dia, és milyen igaza van! A másik szívemnek kedves gondolat címlapsztárunkkal, Liliáná- val való beszélgetésemkor hangzott el: „Nem azért jöttünk a világra, hogy szenvedjünk, igáslóként végigküzdjük az életet és meghaljunk, hanem azért, hogy megcsodáljuk a világunkat, a közösségünket, ami körülvesz minket” – mondta Lilu, és ez így év végén nagyon betalált nálam. A következő év szóljon az önfejlődésről, önmagunk felvállalásáról, a saját szabadságunk megtalálásáról, a pillanatok minőségi megéléséről, és azok értékeléséről, akik mellettünk állnak biztos pontként az életben, még a legnehezebb időszakokban is!

Kép

Nyári Dia őszintén mesélt új kihívásokról, családjáról, és álmai megvalósításáról

Kép

Az őszinte interjú mellett Dia talán eddigi legszexibb fotósorozatát is megnézheted - egy biztos, bomba formában van a fiatal édesanya!

Patkós Márton számára 2022 a siker éve volt

Kép

A besúgóval országszerte ismertté vált színész a pozitív kritikák ellenére is inkább a fejlődésre, befelé figyelésre koncentrál. A vele készült interjúban Márton őszintén mesélt az elmúlt időszak legboldogabb és legfájdalmasabb eseményeiről is.

Best dressed 2022

Kép

Az InStyle idén is összeállította az 50 legjobb ruha listáját, nézd meg, kik kerültek a legjobban öltözöttek közé!

Divat rovatunkban pedig a téli szezon meghatározó trendjei, izgalmas színek és anyagok, kiegészítők sorakoznak, hogy inspirálhassanak a hideg napokon.

Hangulatos illatok, kényeztető újdonságok

Kép

Szépség rovatunkban ezúttal az illatoké, a kényeztető téli termékújdonságoké, valamint 2023 év elejének legizgalmasabb és legkönnyebben bevethető smink- és hajtrendjeié a főszerep.

További érdekes olvasnivalók a magazinban:

  • Anya, még most sem tudsz szeretni? - Ilyen az ünnep egy nárcisztikus anyával
  • Ahol még nem járt fehér ember - Mi a fehér törékenység, és miért leszünk idegesek a témától?
  • Remek művek, rémes emberek - Hogyan kezeljük kiábrándító kedvenceinket? Oké, ha marad "bűnös élvezetünk" feministaként?

Stílusos vendégvárás

Kép

Életstílus rovatunkban a téli szezon meghatározó dekortrendjeit ismerheted meg, Gasztró rovatunkban pedig Kárai Dávid mennyei receptjei segítenek, hogyan csaphatsz egy felejthetetlen közel-keleti vacsorapartit.

Szerezd be az InStyle téli lapszámát!


A magazin már kapható az újságosoknál, digitális formában pedig ITT tudod megvásárolni.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb aktuális lapszámokról, ITT tudsz előfizetni - köszönjük a bizalmad!

Kellemes kikapcsolódást, jó olvasgatást kívánok!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!