A pasztell nem unalmas – Mutatjuk a tavasz legszebb manikűrtrendjeit

Forrás: Edward Berthelot/Getty Images
2021. március 9.
Szerző: InStyle

A hosszú és sötét téli hónapok után a tavasz beköszöntével ismét megjelentek a pasztellszínek, amelyek egyszerre nyugtatnak és megerősítenek. Mutatjuk a szezon kedvencét!

Az idei manikűrtrendek nagyobb szabadságot adnak, mint korábban bármikor. Ma már nincsenek merev szabályok, ma már a körömdivat sem akar tömegeknek tetszeni. Most újra előtérbe került a személyiség és az individuum, bátrabban kísérletezgethetünk, amire ráadásul időnk is több van a világjárvány miatt elrendelt társadalmi korlátozások miatt.

Olvasd el ezt is!
Kézfertőtlenítő vs. szappan: melyik jobb a bőrnek?

A hosszú és sötét téli hónapok után a tavasz beköszöntével ismét megjelentek a harmonikus, lágy pasztellszínek, azok közül azonban a lila és megannyi árnyalata kerekedett felül a 2021-es tavaszi színpalettákon, amelyek megújult erővel töltenek fel minket – erre pedig most mindannyiunknak nagy szüksége van.


A LILÁRÓL RÖVIDEN

.

A lila a kék és a piros keveréke, hatása egyszerre nyugtató és energetizáló, ha épp arra van szükséged, lecsendesít, simogat, ha kell megerősít, támogat, ezért hangulati válságok esetén különösen jól alkalmazható.

Ha még ezek után is azt gondolod, hogy a pasztellszínek unalmasak, akkor kattints a galériába, és bebizonyítjuk, hogy a lila és árnyalatai sokkal izgalmasabbak, mint valaha gondoltad volna! Sőt, shoppingtippeket is adunk!

Nézd meg a galériánkat - 21 kép
A pasztell nem unalmas – Mutatjuk 2021 legszebb manikűrtrendjeit
Tovább olvasok