Ebben a 10 trendi cipőben az ősz is kellemesebben telik

Forrás: Getty Images
2020. október 13.
Szerző: Ujvári Viki

A nyári cipőválasztékot egy izgalmas őszi válogatás követi, amelyek között biztosan rátalálsz majd a saját kedvencedre is.

Az idei őszi szezon elsősorban a laposabb cipők szerelmeseinek kedvez majd - persze azért a magas sarkak is maradnak - és nem is feltétlen a sportos darabokra gondolunk most, hiszen egy elegáns mary jane is lehet ugyanolyan kényelmes és sokszínű, hogy aztán hónapokig le se akard venni majd. Nem csak az alacsony szárhossz hódít, hanem a bakancsok és a bokacsizmák is, melyek magasított talpú változatai újra bekerülnek a körforgásba és a tavalyi mérsékelt siker után, idén minden bizonnyal sokkal látványosabban szerepelnek majd a mindennapokban.

Olvasd el ezt is!
Ez a 7 cipőtrend a legnépszerűbb idén - Mutatunk is pár shopping tippet

A vadnyugati stílus ismét kapott még egy szezont, és 2020-ra annyira szélesre tágult a paletta, hogy nem csak a fűzős csizmák közt kaphat majd el a bőség zavara, hanem a sima belebújós, fűző nélküliek között is, amiknél már csak a talprészbe álmodott centik okozhatnak kis fejtörést egy-egy vásárlás során. Az elegancia területén pedig nem csak a hegyes orrú balerinák képviseltetik magukat, hanem az ősz jegyeit magukon hordozó loaferek is.

forrás: gettyimages.com

Kattints tovább és mutatjuk is, hogy éppen most milyen őszi cipőkre érdemes vadászni!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Őszi cipőtrendek
Olvasd el ezt is!
Egy ilyen francia stílusú felsőt mindenképpen érdemes beszerezned

instyle.de