Színre színt – avagy így használd 2018 trendszíneit az otthonodban!

Forrás: Getty images
2018. február 14.
Szerző: Mojzes Nóra

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy az év színe mellett milyen árnyalatok dominálnak az enteriőrökben, és arra is adok ötleteket, hogy hogyan használd őket egy térben ha friss, izgalmas, és divatos otthonra vágysz!

Idén a lila szín egyaránt hódít a lakberendezésben, a divatban és a sminktrendekben. Lee Eisenman – a Pantone Institute Color igazgatója – szerint a lila szín pont annyira bonyolult és összetett, mint a világ, amelyben élünk - és milyen igaza van! A lila különböző árnyalataival eleganciát, merészséget, kifinomultságot, eredetiséget kölcsönözhetsz otthonodnak. De ne feledd, csak azért ne válaszd ezt a színt, mert trendi, ha nem tudsz vele igazán azonosulni, inkább válassz egy olyan színt, ami közel áll hozzád és nem unod meg egyhamar!

Habár lakberendezőként én is sokszor inspirálódok a trendekből:

soha nem ajánlom egy az egyben ezeket a tiszavirág életű irányzatokat a megrendelőimnek!

-
Olvasd el ezt is!
5 lakberendezői jó tanács, ha élhető és izgalmas otthonra vágysz

Ha mégis, akkor csak olyan kisebb felületeken megjelenítve, amit tulajdonosa könnyedén lecserélhet - ha már leáldozott a csillaguk. Vagy pedig biztos benne, hogy sokáig együtt tud majd vele élni. Szerencsére az idei trendek éppen olyanok, hogy szinte kivétel nélkül mindenki megtalálhatja belőle a neki tetszőt. Idén – többek között - a játékos, vidám színek, a visszafogott, diszkrét kombinációk, az ötletes komplementer párosítások, és az intenzív, eklektikus mixek is megtalálhatóak. De nézzük meg, mik is ezek pontosan!

Olvasd el ezt is!
Ne hagyd ki! Ezek a legmenőbb körömlakktrendek 2018 tavaszán
Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Színre színt – avagy így használd 2018 trendszíneit az otthonodban!

Neked melyik irányzat hódította meg a szívedet?