Hobbitfalva, Bridget Jones naplója és Harry Potter! Avagy 15 filmes helyszín, ahova érdemes elutazni

Hobbitfalva, Bridget Jones naplója és Harry Potter! Avagy 15 filmes helyszín, ahova érdemes elutazni
Forrás: chensiyuan - chensiyuan - Wikipedia

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ezek a különleges utazási tippek megérnek egy kis plusz tervezést!

Annyi gyönyörű és érdekes hely van a világon, hogy okkal érezhetjük azt, hogy egy élet is kevés ahhoz, hogy elutazzunk minden olyan számunkra érdekes pontra, melynek listáját hosszú évek óta szorgalmasan írjuk.
Hollywood sem könnyíti meg a dolgunkat, sőt mi több tálcán kínálja hosszú évtizedek óta a jobbnál jobb tippeket. Egy tökéletesen elkészített alkotás ugyanis képes arra, hogy a székből egészen a világ egy másik, mesés pontjára repítsen minket, miközben egy filmhossz erejéig mi is a kaland részeseivé válhatunk. Ennek kapcsán jött a gondolat, hogy a teljesség igénye nélkül csokorba gyűjtjük azokat az ikonikus filmes helyszíneket, ahova a lehetőségeid engedik, akkor mindenképpen érdemes egyszer elutazni!

Hogy az álomgyár mely kedvelt helyszíneire éri meg elutazni? Mutatjuk is a legjobb úti célokat, ha filmes helyszínekről van szó!

Galéria / 15 kép

15 izgalmas filmes helyszín, ahova érdemes elutazni

Megnézem a galériát

És ha már különleges helyszíneknél tartunk akkor ezeket az utazás témakörében is erősen emlékezetes filmeket se hagyd ki!

Galéria / 13 kép

13 gyönyörű film az utazás témakörében, amit egyszer látnod kell

Megnézem a galériát

Te már beszerezted?


Magyar filmek, magyar filmesek, megannyi elképesztő alakítás és alkotás, generációkon átívelő tehetség és tudásátadás. Figyelni és tanulni. Tanítani és inspirálni. Az InStyle nyári lapszáma a filmekről és a magyar filmekről szól, valamint a női történetekről, a női szerepekről a filmvásznon és amögött! Tarts velünk, amíg alámerülünk a hazai filmek és filmesek világába, elkalauzolunk kicsit a kulisszák mögé, a színészi játék és alkotófolyamatok legizgalmasabb pillanataiba, a Magyar Mozgókép Fesztivál hazai filmes seregszemléjén bemutatott legújabb, vagy az elmúlt évek legemlékezetesebb magyar alkotásainak készítőivel és szereplőivel. A magazin már kapható az újságosoknál, vagy megvásárolható digitális formátumban ITT!

Kép

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

8 klasszikus és időtlen nyári alapdarab, amiben már most elkezdhetsz gondolkodni

Ezek a nyári alapdarabok akár egymással, akár külön-külön is megállják a helyüket a megjelenésedben.

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.