Új arc testesíti meg a Chloé értékeit

Új arc testesíti meg a Chloé értékeit

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A Coty büszkén mutatja be Dree Hemingway-t, mint a szeptemberben bevezetésre kerülő új Chloé illat reklámkampányának arcát


Dree előtt Clémence Poésy, Chloë Sevigny, Anja Rubik és Suvi Koponen voltak a Chloé Eau de Parfum eddigi reklámkampányainak sztárjai.
Mint nemzetközileg ismert színésznő és modell, Drew tökéletesen megtestesíti a Chloé egyetemes értékeit: modern, természetesen nőies, szabadszellemű és független. Ő a könnyedség megtestesítője. Univerzális vonzereje egyedi eleganciájából és városi életszemléletéből adódik.
Miután Londonban a Royal Academy of Dramatic Art –ban klasszikus shakespear-i színjátszást tanult, Hemingway első jelentős szerepe a Starletben volt (2012), amelyet továbbiak követtek, köztük a Nous York és a Someday This Pain Will Be Useful to You. Dree nemrég fejezte be a Nadia Litz által rendezett People Garden’s forgatását, két legutóbbi filmje pedig, a Noah Baumbach által rendezett While We’re Young és a Logan Sandler rendezte Happy People, hamarosan láthatók a mozikban.
“Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Chloé új arca lehetek. Ez a márka régóta része az életemnek; sok emléket hordoz számomra. Örömmel várom történetem folytatását a Chloéval az illatok világában. “ - mondja Dree Hemingway.
Dree Hemingway 2015. márciusában Párizsban jelent meg a kifutón a Chloé legutóbbi divatbemutatóján.
“Ő a Chloé lány tökéletes megtestesítője. Sugárzó szépsége és személyisége kifejez mindent, amit az illattal közvetíteni szerettem volna. Hihetetlenül képes arra, hogy elegáns, lezser és spontán legyen egyszerre, ugyanakkor utánozhatatlanul modern és bájos.” - jegyzi meg Clare Waight Keller, a Chloé márka kreatív igazgatója.
“Az illatot, mely azonnal tökéletesen kifejezte a Chloé lány szellemét, 7 évvel ezelőtt vezettük be és hamarosan egyike lett a márka ikonikus termékeinek a divatos, könnyen hordható ruházat, táskák, cipők és szemüvegek mellett. Nagyon büszkék vagyunk a Cotyval való együttműködésünkre és örömmel üdvözöljük Dree-t a Chloé családban.” – teszi hozzá Geoffroy de la Bourdonnaye, a Chloé márka elnöke.
“A töretlen siker utóbbi 7 éve alatt csodálatos illat reklámokat alkottunk, melyek kifejezik az időtlen Chloé lány szépségét és sugárzó nőiességét. Napjainkban – köszönhetően Dree inspiráló személyiségének – a Chloé márka millió rajongójához szólunk szerte a világon.” – mondja Steve Mormoris, a Coty illatokért felelős marketing vezérigazgató-helyettese.
Az új reklámkampány 2015 szeptemberétől lesz világszerte látható!
#chloeGIRLS
További információért látogass el oldalunkra!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!