Szabó Kimmel Tamás: “Átértékelődnek a dolgok: apa, férfi, színész - ez a fontossági sorrend az életemben”

Szabó Kimmel Tamás
Forrás: InStyle

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Új videósorozatunkban, a Nosztalgiajáratban ismert emberekkel látogatunk el fiatalkoruk, fiatal felnőttkoruk meghatározó helyszíneire. Ebben a részben Szabó Kimmel Tamás vall őszintén a család fontosságáról az életében, a meghatározó és a kihagyott szerepekről, és arról, hogyan képzeli el magát a jövőben.

A cikk támogatója a Suzuki

Szabó Kimmel Tamás jóképű, tehetséges, a Made In Hungária pimasz mosolyú sármőreként országszerte imsertté vált színész immár odaadó, kétgyerekes apuka, akinek 38 éves korára hiába van maga mögött megannyi kitüntetett színházi szerep, játékfilmek és sorozatok, elmondása szerint számára az apaság a legfontosabb szerep, amit ebben az életben kaphatott. "Átértékelődnek a dolgok. Nagyon bírom a felnőtt létet, minden nehézségével együtt, de nem tudsz fontosabbat mutatni nekem, mint az én két gyerekem boldogsága." De ne ugorjunk ennyire előre a jelenbe, hiszen kiadónk, a Marquard Group Hungary és a Suzuki új videósorozata, a Nosztalgiajárat ezúttal Szabó Kimmel Tamást repítette el egy kis emlékidézésre. A videóból megtudhatjuk, milyen meghatározó gyerekkori autós emlékeket őriz Tamás az édesapjáról, hogyan került a színészi pályára, hogyan zajlott a felvételi, amely során elsőre felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti egyetemre - sőt még egy-két izgalmas egyetemi sztoriba és csínybe is beavat minket. Beszélünk meghatározó szerepekről, díjakról, nehéz szakmai elválásokról. Az emlékek és helyszínek között van kedves és keserédes is, hiszen ahogy Tamás személyisége, úgy története is összetett.

A kötöttségekkel problémáim vannak…sose tudtam azért röhögni valaki viccén, mert kellett.

- mondta Szabó Kimmel Tamás.

Tamás arról is mesél, miért lett szabadúszó, és miért nem a színészet már a fő és egyetlen karrierlába. Saját bevallása szerint nem mindenki szeret vele együtt dolgozni, de aki igen, az viszont nagyon, mert mindent, amit elvállal, maximális odaadással és profizmussal teszi.

Budapesti kirándulásunk során olyan ikonikus forgatási helyszíneket is bejárunk, mint például a Made In Hungária egyik összetéveszthetetlen utcája, és a forgatások kulisszatitkai közül is megtudunk néhányat.

Hogyan indult Szabó Kimmel Tamás karrierje, mik voltak a meghatározó vagy éppen tanulságos mérföldkövek, hogyan képzeli el magát a jövőben, mi lett a fő prioritás az életében? Kiderül a Nosztalgiajárat új részéből - ahogyan az is, mit is rejt a színész autója!

“Megvagyok úgy az életemben, hogy kimaradt 1-2 nagy szerep, én ezt már elengedtem, mert nem keresem senki kegyét” - mondja Tamás, akinek azért az éneklős-táncolós szerepek skatulyáján túl mégiscsak elvitathatatlanul akadt néhány nagy és meghatározó darab. Beszélgetünk az Apró mesékről, és a legutóbb forgatott, Lefkovicsék gyászolnak című filmjéről is, amelyben egy igazán összetett karaktert és történetet kell bemutatnia egy korántsem egyszerű apa-fiú kapcsolatról.

Ismerd meg a többi izgalmas, nosztalgiázós tartalmat, visszaemlékezős sztárinterjút és vidéki kalandozást a suzukinosztalgiajarat.hu oldalon!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!