Válságba került Meghan és Harry házassága: vége a tündérmesének

Meghan Markle és Harry herceg
Forrás: Pool / Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha hihetünk a pletykáknak, Diana kisebbik fia már nem is él együtt a feleségével, ráadásul egészen Afrikáig utazik azért, hogy újra megtalálja önmagját.

Neked is feltűnt, hogy az utóbbi hetekben (sőt, hónapokban!) ritkán láthattuk együtt Meghan Markle-t és Harry herceget? Nos, a pletykák szerint ez nem véletlen: a házaspár ezúttal nem (feltétlenül) a nyilvánosságot, hanem egymást kerüli. A RadarOnline bennfentese azt mondja, Meghanék jelenleg azon dolgoznak, hogy újjáépítsék a kapcsolatukat, amihez először is egy kis távolságra van szükségük. A forrás azt is kifejtette, a gondokat többek között az okozza, hogy Harry nem passzol abba a világába, amit a felesége annyira szeret: vagyis Hollywoodba. A herceg szeretné újra megtalálni önmagát, méghozzá Afrikában, ahol Netflixes dokufilmet akar forgatni.

A RadarOnline cikkéből az is kiderül, hogy Harry ezt a kontinenst tartja a második otthonának, és ez az a hely, ahol leginkább önmaga tud lenni. Apropó otthon! Egy informátor azt állítja, hogy a pár időközben eladta a közel 14 millió dollárt érő montecitói luxuskastélyát, ahová 2020 márciusában költöztek, ráadásul már nem is együtt élnek. A kaliforniai életstílusuk amúgy igencsak költséges, „hatalmas anyagi nyomás nehezedik rájuk” emiatt a források szerint. „Ez a stressz és az érzelmi problémáik valószínűleg pokollá tették az életet” – pletykálják. „A különböző kontinenseken eltöltött idő remélhetőleg segít nekik megtalálni azt, hogy mire van szükségük a továbblépéshez.”

A RadarOnline informátora abban is biztos, hogy a Spotify-jal való szerződésbontásuk is rossz hatással volt a kapcsolatukra, megváltoztatta a viszonyukat: 20 millió dollárt érő üzletet buktak ezzel, és Meghan podcastja, az „Archetypes” mindössze egy évadot élt meg és állítólag nem igazán tudtak előrukkolni jó ötletekkel a streaming-birodalomnak. A Netflixes dokusorozatuk, a Harry és Meghan pedig ugyan elég magas nézettségi számot ért el a debütálása óta, Emmy-jelölést viszont nem kaptak érte, és ez is rosszul érinthette őket. Ha mindez nem lenne elég, májusban elég sokan megvádolták őket azzal, hogy csak kitalálták azt a bizonyos üldözéses sztorit a lesifotósokkal, továbbá Harry is elég gyakran vált a vicc tárgyává, mióta megjelent a „Tartalék” című memoárja. Mindenesetre egy, a párhoz közel álló forrás tagadja a szakításukról szóló híreket: persze könnyen lehet, hogy csak a botrányt szeretnék így elkerülni.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 4 kép

A Meghan & Harry dokumentumfilm-sorozat csúnya ferdítései

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!