Zöld

Kép
Életmód

6 sztár, akik léböjtkúrával tartják formában magukat - Lesd el a titkukat!

Elárulták, mitől olyan kifogástalan a megjelenésük!

Kép
Életmód

Chrissy Teigen zöldfűszeres csirkesültje – nem csak haladóknak

Csirkét sütni nem nagy ördöngösség. Na, de úgy megsütni, hogy a husi porhanyós és szaftos maradjon, na meg kellőképpen ízletes, az már szinte művészet.

Kép
Shopping

Ez az édes levelű fűszernövény nem hiányozhat a balkonkertedből

Meglátod, egy zöld erkély gondozása igazi énidő lehet a rohanós hétköznapokon, feltöltődés a léleknek és a testnek.

Kép
Szépség

A tökéletes bőr 5 aranyszabálya

Kíváncsi vagy, hogy mi a ragyogó és tökéletes bőr titka? Most összeszedtük az 5 legfontosabb szabályt, amit egy egészséges nő követ. Ha te is szeretnél hasonlítani rájuk, akkor fogadd meg a tanácsaikat!

Kép
Életmód

Íme az app, ami boldoggá teszi szobanövényeidet

Íme az app, ami megvédi szobanövényeidet a veszélyektől, és ha szükséges, akkor tőled is.

Kép
Stílus

Nagyágyúk a Gucci új, fenntartható kollekciójának kampányában

Először dob piacra a luxusmárka zöld kollekciót.

Kép
Sztárok

Katalin hercegné karcsúságának titka egyszerűbb, mint gondolnád

Katalin hercegné ízlése meglepően vad, legalábbis ami az ízeket illeti!

Kép
Promóciók

A színes kert titka, avagy miket ültess tavasszal

A tél fakó szürkesége után szinte mindenki vágyik a tavasz színeire és üdeségére. Bár az örökzöldek megörvendeztetnek némi színnel a legkomorabb évszakban is, mégis, az újjáéledt tavasszal nem veheti fel a versenyt. Lássuk, hogy mik azok a növények, amik már egészen korán feldobják a hangulatunkat a szépségükkel!

Kép
Életmód

5 diétás étel, ami igazából hizlal

Ezekre a diétás ételekre megéri egy kicsit jobban odafigyelned!

Kép
Életmód

Vigyázz! A túlzásba vitt élelmiszertiszítás is káros

Szappannal tisztított zöldségek, mosogatószerrel súrolt gyümölcsök... Egy gyomorrontást kockáztatsz, ha rosszul tiszítod meg az élelmiszereket.

Kép
Promóciók

Csírátlanítás egy zöldebb világért!

Aki gondozott már valaha bármilyen növényt, legalább egy virágot, az tudja, hogy micsoda odafigyelést igényelnek a növények, és milyen kritikus kockázatok merülhetnek fel, ha nem figyelünk oda rájuk eléggé. Ez a növények “életébe kerülhet”! A növénytermesztés még nagyobb óvatosságot igényel. Most megismerhetsz egy hatékony kórokozók elleni fegyvert!

Kép
Életmód

Top 5 meglepően finom smoothie, ami segít új erőre kapnod

Támogassuk immunrendszerünket vitaminokban gazdag nyers gyümölcsökkel és zöldségekkel.

Kép
Életmód

Elő a bakancslistádat! Megmutatjuk a világ legszínesebb tavait

Eddig egy acélkék, mélyzöld és szürke színekben játszó víz jutott eszedbe a tó hallatán? Innentől ez másképp lesz!

Kép
Stílus

Az Adidas betartotta zöld vállalásait

Idén először a háromcsíkos sportruhákban található poliészter több mint a fele újrahasznosított műanyagból származik. És ez nem minden!

Kép
Stílus

Koppenhágai divathét 2020: a legzöldebb street style szettek

Idén először kizárólag azok juthattak be a divateseményre, akik teljesítették a divathét zöld kihívásait.

Kép
Promóciók

Lebomló virágcserepekkel csökkenti műanyagfelhasználását a SPAR

Az áruházlánc újabb zöld kezdeményezése, hogy 2020 januárjától biológiailag teljesen lebomló és komposztálható tartókban is kínál vásárlóinak dísznövényeket. A környezetbarát cserepek érdemben redukálják a vállalat műanyagfelhasználását.

Kép
Promóciók

15 éve nyitotta meg magyarországi üzleteit Európa első számú diszkontlánca, a Lidl

A ma 15 éves jubileumát ünneplő Lidl Magyarország töretlen fejlődésének köszönhetően, e másfél évtized alatt a hazai FMCG szektor egyik legdinamikusabban fejlődő kiskereskedelmi láncává vált. Az elmúlt gazdasági évben a vállalat bruttó 549 milliárd forint forgalmat realizált, melynek 52 százalékát a hazai beszállítók termékeinek forgalmazásából származó árbevétel teszi ki. A legmagasabb arányú magyar beszállítói jelenlét az áruházlánc hazai partnerei körében a bor (82%), a pékáru (65%), és a zöldség-gyümölcs (66%) termékkategóriákban figyelhető meg. A legnagyobb növekedés a zöldség-gyümölcs termékkategóriában történt, ahol a tavalyi évben 2017-hez képest 13,7 százalékkal több magyar beszállítóval alakított ki együttműködést az áruházlánc.

Kép
Életmód

Buja és izgi nassolnivalók 50 kalória alatt

Nassolni szabad, sőt még előnyei is vannak, de sokan ész nélkül teszik. 7+1 finomságot mutatunk be, amelyet mértékkel a diétád alatt is fogyaszthatsz.

Kép
Promóciók

Édes semmittevés, vagy mégsem?! Megjelent Bükfürdő SLOW térképe

A technikai vívmányok szupergyors fejlődése és elterjedése a „mindent azonnal” kívánalmát is magával hozta, így nem csoda, ha mára elvárás lett, hogy az utazásainkon két hét alatt bejárjunk kontinenseket, vagy két hónap alatt körbeutazzuk a világot, és minél több attrakciót és élményt gyűjtsünk a tarsolyunkba. A modern idők tömegturizmusa elől azonban egyre többekben merül fel az igény visszatérni az egyéni szükségleteken alapuló, tökéletes energetikai feltöltődést nyújtó lassú turizmusra, azaz a „slow travelre”. Nyugat - Magyarország tiszta szívében, Bükfürdőn vízben és zöldben eddig sem volt hiány, de most a kínálat tovább bővült a slow travel jegyében kialakított attrakciókkal és az azokat bemutató SLOW térképpel.

Kép
Sztárok

Jlo ikonikus ruhája sosem megy ki a divatból

A milanói divathéten az énekes-színésznő ismét nem hazudtolta meg önmagát: az egykori nagy port kavart, a képzeletnek nem sokat hagyó zöld Versace ruhájának felturbózott verziójában libbent végig a kifutón.

Kép
Életmód

Mi lehet "zöldebb" a bioműanyagnál? A tervezőnő megmutatja!

GRL PWR! Úgy tűnik, hogy egy fiatal tervezőnőnek sikerül megújítania a csomagolóipart és környezetbarátabbá tennie nélkülözhetetlen piperéinket.

Kép
Sztárok

Zöld sztárok, akiknek valóban fontos a bolygónk

Mindenki tehet az éghajlatváltozás ellen. De vajon mit tehet, mit tesz egy sztár a zöldebb bolygóért?

Kép
Szépség

Így szabadulj meg a rezes, vöröses színtől szőke haj esetén!

Persze, szőkített hajra lila sampont kell használni, mindenki tudja, na de hogy miért és milyen rendszerességgel? Mely márkák a legjobbak? Mi van, ha zöld lesz a hajad? Körbejártuk a kérdést.

Kép
Egyéb

Hideg vagy meleg? Melyik a legjobb fájdalomcsillapító?

Manapság egyre divatosabb a természetes fájdalomcsillapítók után nyúlni sérülés, gyulladás, betegség esetén. Az egyik legismertebb fájdaloműző technika a borogatás. A fagyasztott zöldborsó vagy a meleg sópárna alkalmazása már évtizedek óta beletartozik a háziasszonyok fegyvertárába. Lássuk, mikor érdemes a hideg és mikor a meleg erejét hasznosítani.

Kép
Shopping

Tudni akarod, mit viselnek a legjobb csajok a parton?

Fenntarthatónak lenni szexi. Bemutatunk hét olyan zöld fürdőruha márkát, amelyek amellett, hogy óceáni hulladékból készültek, szembe mennek a sztereotípiákkal és valóban piszkosul merészek.

Kép
Stílus

A világ legtöbbet mutogatott fürdőruhái

Az átlag nő minden nyáron megveszi a tuti fürdőruhát és megfogadja, hogy ezzel most pár évig beéri. Aztén következő szezonban megint kísértésbe esik... Ám léteznek ikonikus darabok, amik mindannyiunk agyába beégtek. Örökzöldek következnek, amiket sztárok viseltek.

Előző oldal
Következő oldal