A legtöbben rosszul használják a színes korrektort – te is köztük vagy?

A legtöbben rosszul használják a színes korrektort – te is köztük vagy?

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A helyesen kiválasztott korrektorral éveket fiatalíthatunk arcunkon, a legfáradtabb szemeket is felfrissíthetjük és nincs bőrhiba, amit ne semlegesíthetnénk. Eláruljuk, hogyan válaszd ki a tökéletes színt!

Május 13-16. között újra Joy-napok, most érdemes lecsapni a szezon újdonságaira, ezreket spórolhatsz. Kattints, és nézd meg a teljes kuponlistát!

A színes korrektorok csodákra képesek, ha tudjuk, melyik árnyalat mire és milyen bőrproblémára való, azonban azt látjuk, sokan még bizonytalanul használják a kék, a lila, a zöld és a narancssárga színeket, pedig csak néhány alapszabályt kell betartani, és kezdődhet a varázslat.

Kép

Optikai csalás

A helyesen kiválasztott korrektorral éveket fiatalíthatsz arcodon, a legfáradtabb szemeket is felfrissítheted és nincs bőrhiba, amit ne semlegesíthetnél. A helyesen kiválasztott korrektor összeolvad a bőröddel és önmagában nem látható. Mielőtt azonban ecsetet ragadnál, elevenítsük fel, mit tanultunk rajzórán a komplementer színpárokról, ugyanis ez kell ahhoz, hogy többet ne hibázz!

Mindennek az alapja a színkör

A színkörben egymással szemben lévő színek a komplementer (ellentétes) színek, azaz azok a színek, amelyek semlegesítik egymást. Nézzük meg, a kék komplementere a (narancs)sárga. Tehát a szem alatti sötét karikákat sárga árnyalatú korrektorral fogjuk tudni kiegyensúlyozni és eltüntetni, nem zölddel vagy lilával.

Alaptónusok - Melyik szín milyen bőrproblémára való?

Zöld

A zöld komplementer színe a piros, tehát egy zöldes árnyalatú korrektorra vagy primerre van szükségünk, ha bőrünkön pattanások, hajszálerek jelennek meg.

Sárga

A sárga semlegesíti a kéket és a lilát, tehát egy rövid éjszaka után a legjobb megoldás a karikák és fáradt arcszín eltüntetésére egy sárgás árnyalatú korrektor, ami igaz csak optikailag, de felfrissíti a tekintetünket.

Lila

A lila segít eltüntetni a pigmentfoltok és a karikákat. Tökéletes smink alatt viselve.

Barack

A barack, akárcsak a rózsaszín, üdévé teszi a fáradt bőrt, és jól elrejti a pigmentfoltokat, az átlátszódó kékes ereket, apróbb bőrhibákat.

Most összegyűjtöttük nektek azokat a már bevált korrektorokat, amelyeket 10-50-70% kedvezménnyel szerezhettek be a Joy-Napok alatt!

Ez a pihekönnyű teljes fedésű korrektor azonnal tökéletesíti a bőrt és eltünteti a szem alatti táskákat. A C-vitaminnal és hialuronsavval gazdagított formula feltölti a finom vonalakat, míg a koffein élénkíti a bőrt. 12 órás hatás, színhű, nem hagy maga után csíkot, a formulának köszönhetően nem ül bele a ráncokba. Kontaktlencsét viselők és érzékeny szeműek számára is biztonságos a használata.

Könnyed textúrájú folyékony korrektor, amely elfedi az apróbb bőrhibákat, foltokat és a sötét karikákat. Minden bőrtípusra alkalmazható.

Az Inglot vegán, gyengéd fényvisszaverő hatású pigmentekkel gazdagított krémkorrektora csodát tesz a bőrrel. Található benne E- és A-vitamint, vékonyabb rétegben felvéve akár alapozóként is használható.

Az Uriage 2-in-1 antibakteriális, szárító ecsetelő és korrektor stiftje a kedvenced lesz, ha pattanásokkal küzdesz. Az ecsetelő összetett hatásával azonnali segítséget nyújt a bőrhibákkal szemben. Felszárítja a pattanásokat, mikrohámlasztó, antibakteriális, faggyúképződést csökkentő és nyugtató hatású. A fedő stift pedig elrejti a bőrhibákat, nyugtató hatású. Antimikrobális hatásával megtisztítja a bőrt a tüneteket okozó P. Acnes baktériumtól. Paraben- és színezékmentes, hipoallergén.

A 100% vegán Matte Clay korrektor az alapzóhoz hasonlóan tökéletes fedést nyújt, úgy hogy közben nem nehezíti el a bőrt. Alkalmas a sötét karikák és a bőrhibák elfedésére is. Tartalmaz teafaolajat, nyugtató aloe verát és hidratáló szójaolajat, valamint ghassoul agyagot, hogy egész nap a tiszta és hibátlan bőr élményét nyújtsa. Nem kenődik el, hosszan tartó fedést biztosít. Petrolatum- és ásványi olajmentes.

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!