Az Attractive legendái, avagy Fehér Balázs, Tóth Ali és Tóth András is modellként kezdte

Az Attractive legendái, avagy Fehér Balázs, Tóth Ali és Tóth András is modellként kezdte

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.


Tudtátok, hogy az Attractive modellügynökség kemény magjából többen is hazánk legsikeresebb szakembereivé érettek az elmúlt tíz évben? Magyarország legrégebb óta működő és legsikeresebb ügynöksége az Attractive Models. Fehér Orsi, az ügynökség vezetője és egyben exmodellje több sikeres nemzetközi szintű modellkarriert épített fel az elmúlt 15 évben. Ígéretemhez híven folytatom az előkerült kincsek megosztását veletek. Jöjjenek kishazánk legsármosabb, legsikeresebb és legstílusosabb férfijai! (Az előző bejegyzést itt találjátok.)

Fehér Balázs – modellneve: Balage



A zeneipar és a divatszakma sármőrje. 19 évesen belecsöppent a modelléletbe, majd 5 éven keresztül, kihasználva adottságait, bejárta Európát és Ázsiát. Utóbbinak mind a mai napig nagy rajongója. Improvizációs képességének köszönhetően bármilyen zenei formációban megállja a helyét. A The Carbonfools zenekar énekeseként vált igazán ismertté. Rendezvényszervezőként is működik, saját bulisorozatot futtat, valamint saját divatmárkán is dolgozik. A magyar kulturális élet elhivatott támogatója és fantasztikus dalszerzője, szövegírója.

Merö Péter – modellneve: Tivadar



A Tivadar néven vált ismertté modell mára Berlinben, alkotóművészként él. Péter profi táncosként dolgozott éveken keresztül, majd innen merítve inspirációt, tért át a divattervezésre. Táncosként került Berlinbe, de egy sajnálatos genetikai izomsorvadás következtében új szenvedélyt kellett találnia, aminek hódolhat. Mikor ruhát tervez Peti, úgy érzi, hogy „hazaért” és ez nincsen másképp Berlinnel sem. Budapestre mára már csak 1-2 megrendelés kapcsán utazik, és szeptemberre tervezi berlini üzletének megnyitását. Stílusa letisztult, szofisztikált és abszolút feminin. Célja olyan darabok készítése, amikben a nők különlegesnek érezhetik magukat, igazi nőként, akár a hollywoodi sztárok.

Szabó Milán – modellneve: Milán



A Pioneer Production filmgyártó cég producere. Olyan nagy nevekkel dolgozott már együtt, mint Roman Coppola és Darius Khondji. A Prada Candy parfümreklámot Coppolával együtt forgatták Budapesten. Milán modellnek túl magas volt (197 cm), viszont a barcelonai fashion weeken Antonio Miro annyira megszerette, hogy egy egész kollekciót hosszítottan tervezett miatta. A cannes-i reklámfilmfesztivál állandó látogatója. Fehér Orsival, az Attractive vezetőjével karöltve alkotják számomra a magyar Brad Pitt és Angelina Jolie párosát.



Tóth Ali – modellneve: Aladár és ikertestvére, Tóth András – modellneve: András


Kép

A The Room magazin főszerkesztője és stylistja. Ali megteremtette 2004-ben az első nemzetközi szintű magyar magazint. A kétnyelvű kiadvány, azóta elérhető Európa számos kulturális fővárosában, valamint New Yorkban is nagy sikernek örvend. A világ legnagyobb divatportálja, a models.com is kiemelt figyelmet szentel minden egyes megjelenésnek. Az Attractive lányai állandó szereplői a magazinnak, topmodellünk, Vanessa a 15. lapszám borítóján pózolt. 2003-2004-es milánói fashion weeken Ali nyitotta a Romeo Gigli show-t:


A 2004-ben alapított USE unused tervezőtrió kiemelkedő tagja Tóth András. Munkásságuk sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy amellett, hogy hazánk vezető kortárs márkáját hozták létre, 2008 óta az amerikai és ázsiai piacon is hódítanak. Az ikerpár 3 perccel fiatalabb tagját többször választották Magyarország legstílusosabb férfijának. András a KREA Kortárs Művészeti Iskolában tanít divattervezést, többek között Szegedi Katát is tanította.

Frák Peti – modellneve sosem volt



Magamról csak annyit, hogy tíz évvel ezelőtt naiv tinédzserként jelentkeztem én is az Attractive-hoz. Természetesen elutasító válasz érkezett. Orsinak csak most mertem bevallani, a cikk kapcsán. Táncosként azt gondoltam, hogy a magasság és a nyúlánk testalkat, társítva az exhibicionizmussal, elegendő ahhoz, hogy modell lehessek. Nem lettem. Viszont kamu ügynökségbe én is belefutottam, így nem, hogy kerestem volna, dobáltam ki a tízezreseket az ablakon fantasztikusabbnál fantasztikusabb portfóliókra. Íme!

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Mesébe illő! Íme a 10 legszebb Vera Weng esküvői ruha, amit sztárok viseltek

Vera Wang neve már teljesen összefonódott az esküvői divattal: ő diktálja a trendeket. Nem véletlen, hogy a sztárok is vele tervezteti meg esküvői ruháikat. Mutatjuk a 10 legszebb ruháját!

Kép
Sztárok

Eljegyezték A Bridgerton család sztárját: hatalmas gyémántgyűrűt kapott - FOTÓ

A MET-gálán jelentette be A Bridgerton család gyönyörű színésznője, hogy eljegyezték! Gyémántgyűrűjéről senki nem tudta levenni a szemét.

Kép
Stílus

Most ezek a legnépszerűbbek: 5 sportcipő, amit imádnak a stílusos nők 2024-ben

Nem kell félni! Ugyanis idén se maradunk menő sportcipők nélkül!

Kép
Stílus

A stílus tényleg kortalan! Jane Fonda 86 évesen is bevállalt egy ilyen vad trendet

Jane Fonda bátran mondott igent az idei év egyik nagy visszatérőjére és milyen jól tette!

Kép
Életmód

7 hihetetlenül gyakori tápanyag- és vitaminhiány: a B12 hiányától sokan szenvednek, lehet, hogy nem is tudnak róla!

Bár a legtöbb alapvető tápanyagot a kiegyensúlyozott étrend fogyasztása segítségével be tudjuk juttatni a szervezetünkbe, a nyugati étrendből hiányzik néhány rendkívül fontos tápanyag és ásványi anyag. Mutatjuk, mely tápanyaghiányok a leggyakoribbak!

Kép
Életmód

A csillagjegy, akinek extra pénzt hoz a Bika uralta májusi újhold

Ezekre a csillagjegyekre nagyszerű napok várnak a májusi újholdnak köszönhetően.