Az Attractive legendái: Magyar topmodellek régen és most

Az Attractive legendái: Magyar topmodellek régen és most

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.


Tudtátok, hogy az Attractive modellügynökség kemény magjából többen is hazánk legsikeresebb szakembereivé értek az elmúlt tíz évben?
Magyarország legrégebb óta működő és legsikeresebb ügynöksége az Attractive Models. Fehér Orsi, az ügynökség vezetője és egyben exmodellje több sikeres nemzetközi szintű modellkarriert épített fel az elmúlt 15 évben.
Költözés során az ember mindig rábukkan rég elveszettnek hitt tárgyakra, elfeledett emlékekre. Esetünkben sem történt ez másképp (az elmúlt hónapok ugyanis erről is szóltak nálunk). A fiókok legalján lapultak azok az ősleletek, amik az utóbbi idő legtöbb mosolyát csalták az arcunkra.
Ezeket a 10 éves múltra visszatekintő modellképeket és legelső sedkártyákat szeretném megosztani veletek. Garantálom, hogy a mosoly és a döbbenet sem marad el, persze csak ha felismeritek a képen látható tinédzsereket! :)
Jöjjenek a lányok!

Bukna Ildikó – modellneve: Ildikó


Kép

Fogorvos, fogszabályozó szakorvos. A divatszakma nagyra becsült fogtündére. Minden modellünk hozzá jár, hiszen exmodellként tökéletesen látja, hogy fogszabályozás után az arc esztétikája, hogyan lesz a legtökéletesebb. Élmény vele együtt dolgozni és szenvedni a szépségért, tapasztalatból mondom. Két hete adott életet egy csodálatos kislánynak, Dunai Mannának, és mi már készítjük is a modellszerződést számára.

Dévényi Dalma – modellneve: Dalma


Kép

A Je Suis Belle sikeres tervezőpárosának női tagja. A gyönyörű dizájner 2005 óta dolgozik keményen a márka felépítésén. Azóta hazánk egyik vezető márkájává nőtte ki magát a cég. Múzsájuk „a világra és önmagára is kíváncsi nő: kreatív és tehetségét bátran felvállaló, szellemes és vagány.” Akár írhatták volna rólam is, de valószínűsítem, hogy Dalma az igazi múzsa.

Horvát Kinga – modellneve: Kinga


Kép

Az InStyle munkatársa, aki jelenleg a káprázatos kismama szerepében tündököl. Alig várom, hogy újra alkotni láthassam, addig is sok egészséget és boldogságot kívánok neki!

Molnár Juli – modellneve: Juli


Kép

Showstylist, kampány-, és divatanyag-asszisztens és konzultáns a Toni&Guynál Londonban. Emellett szabadúszó stylistként és újságíróként tevékenykedik itthon és külföldön egyaránt. Néhány havonta még szívesen bújik magas sarkúba, valamint a London Fashion Weeken is kifutóra lép tervezőbarátainak, de ma már inkább kliense, mint modellje a londoni ügynökségének.

Varga Ágota – modellneve: Ágota


Kép

Az egyik kedvencem volt, mikor az ügynökséghez kerültem, az ő képei szúrtak szemet azonnal. Az ügynökség újságíróvá avanzsált és azóta férjezett exmodellje immáron Ribánszky Ágota néven rendszeresen ír remek cikkeket az Éva magazinnak. Olvassátok!

Fehér Orsi – modellneve: Orsi


Kép

Az Attractive modellje volt az 1990-es évek végén, majd szorgalmának és tehetségének köszönhetően rövid időn belül átvette az ügynökség vezetését. Modellként bejárta a világot, nemzetközi kapcsolatainak köszönhetően az egyik legsikeresebb modellügynök a szakmában. Nevét és szakértelmét a világ legnagyobb ügynökségei és ügynökei is elismerik.
Következő bejegyzésemben a fiúkat mutatom be. Lányok készüljetek, többek között Fehér Balázsról, a Carbonfools frontemberéről és Tóth Andrásról, a USE unused tervezőjéről is mutatok nektek régi képeket! Amennyiben szorgalmasan követtek, magamat sem kímélem , és mutatok néhány vicces képet a régmúltból, mikor még naivan azt hittem, én is lehetek modell…

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!