Az Attractive legendái: Magyar topmodellek régen és most

Az Attractive legendái: Magyar topmodellek régen és most

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.


Tudtátok, hogy az Attractive modellügynökség kemény magjából többen is hazánk legsikeresebb szakembereivé értek az elmúlt tíz évben?
Magyarország legrégebb óta működő és legsikeresebb ügynöksége az Attractive Models. Fehér Orsi, az ügynökség vezetője és egyben exmodellje több sikeres nemzetközi szintű modellkarriert épített fel az elmúlt 15 évben.
Költözés során az ember mindig rábukkan rég elveszettnek hitt tárgyakra, elfeledett emlékekre. Esetünkben sem történt ez másképp (az elmúlt hónapok ugyanis erről is szóltak nálunk). A fiókok legalján lapultak azok az ősleletek, amik az utóbbi idő legtöbb mosolyát csalták az arcunkra.
Ezeket a 10 éves múltra visszatekintő modellképeket és legelső sedkártyákat szeretném megosztani veletek. Garantálom, hogy a mosoly és a döbbenet sem marad el, persze csak ha felismeritek a képen látható tinédzsereket! :)
Jöjjenek a lányok!

Bukna Ildikó – modellneve: Ildikó


Kép

Fogorvos, fogszabályozó szakorvos. A divatszakma nagyra becsült fogtündére. Minden modellünk hozzá jár, hiszen exmodellként tökéletesen látja, hogy fogszabályozás után az arc esztétikája, hogyan lesz a legtökéletesebb. Élmény vele együtt dolgozni és szenvedni a szépségért, tapasztalatból mondom. Két hete adott életet egy csodálatos kislánynak, Dunai Mannának, és mi már készítjük is a modellszerződést számára.

Dévényi Dalma – modellneve: Dalma


Kép

A Je Suis Belle sikeres tervezőpárosának női tagja. A gyönyörű dizájner 2005 óta dolgozik keményen a márka felépítésén. Azóta hazánk egyik vezető márkájává nőtte ki magát a cég. Múzsájuk „a világra és önmagára is kíváncsi nő: kreatív és tehetségét bátran felvállaló, szellemes és vagány.” Akár írhatták volna rólam is, de valószínűsítem, hogy Dalma az igazi múzsa.

Horvát Kinga – modellneve: Kinga


Kép

Az InStyle munkatársa, aki jelenleg a káprázatos kismama szerepében tündököl. Alig várom, hogy újra alkotni láthassam, addig is sok egészséget és boldogságot kívánok neki!

Molnár Juli – modellneve: Juli


Kép

Showstylist, kampány-, és divatanyag-asszisztens és konzultáns a Toni&Guynál Londonban. Emellett szabadúszó stylistként és újságíróként tevékenykedik itthon és külföldön egyaránt. Néhány havonta még szívesen bújik magas sarkúba, valamint a London Fashion Weeken is kifutóra lép tervezőbarátainak, de ma már inkább kliense, mint modellje a londoni ügynökségének.

Varga Ágota – modellneve: Ágota


Kép

Az egyik kedvencem volt, mikor az ügynökséghez kerültem, az ő képei szúrtak szemet azonnal. Az ügynökség újságíróvá avanzsált és azóta férjezett exmodellje immáron Ribánszky Ágota néven rendszeresen ír remek cikkeket az Éva magazinnak. Olvassátok!

Fehér Orsi – modellneve: Orsi


Kép

Az Attractive modellje volt az 1990-es évek végén, majd szorgalmának és tehetségének köszönhetően rövid időn belül átvette az ügynökség vezetését. Modellként bejárta a világot, nemzetközi kapcsolatainak köszönhetően az egyik legsikeresebb modellügynök a szakmában. Nevét és szakértelmét a világ legnagyobb ügynökségei és ügynökei is elismerik.
Következő bejegyzésemben a fiúkat mutatom be. Lányok készüljetek, többek között Fehér Balázsról, a Carbonfools frontemberéről és Tóth Andrásról, a USE unused tervezőjéről is mutatok nektek régi képeket! Amennyiben szorgalmasan követtek, magamat sem kímélem , és mutatok néhány vicces képet a régmúltból, mikor még naivan azt hittem, én is lehetek modell…

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

3 egyszerű gyakorlat, amitől laposabb lesz a hasad, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!

Kép
Stílus

A tavaszi ruhadarab, amiért minden francia nő rajong - egy klasszikus választás, ami mindennel működik!

A francia nők nagyon értenek ahhoz, hogy még egy elérhető darabot is extrán különlegessé és drágább hatásúvá tegyenek.

Kép
Életmód

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!