Ezeket a magyar előadókat ne hagyd ki a Szigeten!

fran palermo,sziget,magyar zenekarok
Forrás: Instagram

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Európa egyik legnagyobb multikulturális eseményén nemcsak a világ legmenőbb előadóit nézheted meg, de hazánk zenekarai közül is sokan fellépnek. Összeszedtük, hogy szerintünk kiket nem érdemes kihagyni idén!

Persze a legtöbben nem a magyar bandák és dídzsék miatt látogatnak ki a Sziget Fesztiválra, hanem az itthon ritkán vagy még sosem koncertező énekesek és zenekarok miatt. Pedig egy csomó színpadon lesznek olyan magyar zenészek, akiknek legalább akkora bulit nyomnak, mint a külföldi sztárok. Persze fellép idén a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Quimby, a Hősök, Sena és az USNK is, de rajtuk kívül is bőven lesznek szuper bandák!

Petőfi Rádió Telekom Színpad

Fran Palermo: augusztus 9. 19.45

Személyes kedvencünk a Fran Palermo augusztus 9-én 19.45-kor lép fel itt. Frontemberükkel egyébként a július-augusztusi InStyle-ban találhatsz is egy interjút, amelyben elég érdekes dolgokat tudhatsz meg a karizmatikus srácról, akinek 9 fős, indie-, jungle- és vagabund rockban utazó zenekara nem véletlenül számít az egyik leginkább exportképes magyar bandának. Majd figyeld csak meg, hogy őrjöngenek rájuk a külföldiek is!

Anima Sound System
forrás: Anima Sound System
Anima Sound System

Anima Sound System: augusztus 11. 19.45

Az Anima Sound System fogalom. Prieger Zsolt zenekara igazi stílusteremtő banda, úgy ötvözik az undergroundot a poppal és az elektronikával, na és persze a nép- és tánczenés elemekkel, ahogyan azt senki más nem tette még itthon.

IBIS presents Europe Stage

Esti Kornél 9. 19.15

Az Esti Kornél gimnáziumi zenekarból vált az egyik legfontosabb magyar fesztiválzenekarrá. Ha az eddigi fesztiválokon kihagytad az indie-alternatív-garage műfajban zenélő bandát, itt a lehetőséged pótolni!

Belau: augusztus 10. 16.30

A nemzetközi elektronikus zenei színtér egyik legígéretesebb zenekara, két év alatt közel 200 koncertet adott 22 országban, nem is olyan régen külön cikkben rajongtunk értük.

Mörk: augusztus 10. 23.00

Emlékszel még Zentai Márkra? 2006, Megasztár, majd a Ments meg szerelem című album. A cuki fürtös kissrác komoly zenésszé vált, és soul-funk-jazz műfajokban (vagy ahogyan magukat aposztrofálják, extrémpopban) utazó zenekarával a fesztivál egyik kihagyhatatlan fellépője lesz!

Samsung Colosseum

Sikztah augusztus 7. 19.00

A győri DJ nem mellesleg szülővárosában egészen pörgős kulturális életet teremtett, közben pedig nem véletlenül az egyik legkedvelteb underground szelektor itthon. Techno, hip-hop éppúgy szerepel a repertoárjában, mint drum & bass.

Sikztah
forrás: Facebook
Sikztah

Imre Kiss 13. 20.00

Imre Kiss azok közé a magyar elektronikus zenészek közé tartozik, akiket külföldön is nyilván tartanak. Nem véletlenül: érzelmes és táncos elektronikája húz magával - nem véletlenül jelentette meg egyik lemezét egy menő londoni kiadó.

InStyle ❤️ 's Sziget

Szerkesztőségünk tagjai nagy zenerajongók, ott leszünk az idei fesztiválon is. Nem is gondolnád, mely koncerteket várják leginkább szerkesztőink és a művészeti részleg!

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!