Sziget-vágyaink, teljesüljetek!

Sziget-vágyaink, teljesüljetek!

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Újra itt az augusztus, és a legjobb fesztivál! A szerkesztőségben pedig ilyenkor a legjobb móka, hogy megbeszéljük. ki mire megy Szigeten. Most te is megtudhatod miből áll a kívánságlistánk!

Idén augusztus 7. és 13. között a szerkesztőségünk tagjai kicsit leharcoltak, de nagyon feldobottak lesznek, mert jön a Sziget és csomó olyan fellépő, akikre már évek óta nagyon vártunk. Most megtudhatod, milyen koncertekre és programokra megyünk idén, hogy te is plusz ötleteket meríthess.

Első perctől ott...

„Nagy bajban voltam még pár hete, nem tudtam eldönteni, kire, mire vagyok a legkíváncsibb. Rengeteg olyan fellépő van idén, akinek a zenéje nem kifejezetten a kedvencem, de nagyon érdekel, vagy azért, mert szuper koncerteket csinál (pl. Florence+ The Machine) vagy azért, mert kiáll egy gitárral a színpadra és több tízezer ember elolvad már az első hangnál (Ed Sheeran) – kezdi Hédi a felsorolást. – Idén már az első délután kint leszek, nincs jobb előadó Kiwanukánál ahhoz, hogy az ember fesztiválhangulatba kerüljön. Michael Kiwanuka egy számát ismerik sokan, ővé ugyanis a Hatalmas kis hazugságok főcímzenéje, a Cold Little Heart, de izgalmas előadó, és a soultól, a funkyig elég széles a repertoárja, a hangja pedig csodálatos. Ha már a nagyszínpad előtt állok, akkor már megnézem Ed Sheerant is – na jó, nemcsak emiatt, igazából nagyon kíváncsi vagyok rá, ha most lennék 16 éves, biztosan belé lennék szerelmes... Az este egyik legmenőbb előadója, a The Blaze pedig Ed után jön, hajnali 2-kor ott fogok ugrálni a bulijukon, az biztos.”

„Idén már az első délután kint leszek, nincs jobb előadó Kiwanukánál ahhoz, hogy fesztiválhangulatba kerüljünk.”

- Sebestyén Hédi, felelős szerkesztő

Orsi Sziget hetet tart

„A rendkívül széles palettán mozgó, leginkább thai funkként aposztrofált Khruangbinra kíváncsi vagyok (aug. 12.), és persze a Florence + the Machine-t (aug. 11.) is nagyon várom. – sorolja Tóth Orsi, az InStyle szerkesztője és szépségszerkesztője. – Egyszer láttam Florence-t színpadon, akit előtte valamiért mellőztem, de élőben akkorát ütött, hogy azonnal megvett kilóra. Örökös rockrajongóként persze a The National (aug. 10.) és a Foo Fighters (aug. 12.), illetve Richard Ashcroft (aug. 8.) koncertjén is ott leszek, na és persze a szupercuki Superorganism (aug. 12.) fellépését is megnézem majd. A Magic Mirror pedig alap a koncertek után.”

Sok mindent várok az idei Szigeten, de a legjobban talán a melankolikus house-ban utazó francia The Blaze-t, augusztus 7-én, a Sziget első napján.

- Tóth Orsi, szerkesztő

A Twenty One Pilots-ra megyek, mert nagyon szeretem a zenéjüket, de még sosem voltam koncertjükön, ők még egyébként nem voltak Magyarországon. A Foo Fightersre is mindenképp megyek, Dave Grohl bandájának koncertje is régóta a bakancslistámon van.

- Ferenczi Dóri, tervezőszerkesztő

Régi kedvencek

Vértes Livi művészeti vezetőnk biztosra megy, régi, imádott előadóit szeretné újra meghallgatni: „James Blake-re szombaton mindenképp ellátogatok, régi kedvencem a melankólikus hangulatával. A Years&Years koncertjére vasárnap biztosan elmegyek – a brit banda modern synth-pop stílusban zenél. Az autóban állandó kísérőim évek óta. Kötelező program a Florance + The Machine hétfői koncertje, pár éve fellépett a Szigeten és felejthetetlen élményt nyújtott.”

Filminspiráció

„Nagyon kíváncsi vagyok a következőkre: The 1975, Foo Fighters, Anna of the North és a Son Lux. – sorolja Koltai Kata, az InStyle képszerkesztő-fotóproducere. A Foo Fighters egy régi nagy kedvenc, és még sosem láttam őket élőben, a többieket pont ebben az évben fedeztem fel, az Anna of the North-ot úgy, hogy az egyik száma egy Netflix-film betétdala volt.”

12 év után újra

Szűcs Nóri, az InStyle online szerkesztője 12 év után először megy ki újra a Szigetre, a saját bevallása szerint csakis az érzés miatt, hogy újra átélhesse. „Már péntek délután kimegyek, hogy alaposan felfedezhessem a terepet. – kezdi Nóri. – Nem bírom a tömegrendezvényeket, úgyhogy ez egy kihívás is egyben. A programban két olyan külföldi előadó van, akit szívesen meghallgatnék: Frank Turner, aki baromi tehetséges frontember, tök jól szól a közönséghez. És Florence-re vagyok nagyon kíváncsi a show miatt. Valószínűleg az A38 színpad közelében találom majd meg a közegemet és a zenémet.”

A YEASAYER, a New York-i rockbanda fog játszani péntek este az A38-on, érdemes meghallgatni őket.”

- Szűcs Nóri, online szerkesztő

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Nem csak az alkohol káros! A 10 leghizlalóbb ital, amit messziről kerülj!

Amikor fogyókúrázunk, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy bizony nem csupán az étel által bevitt kalóriák számítanak, hanem azok is, melyeket megiszunk. Ugyanis bár sokan nem gondolnák, rengeteg kalóriát lehet bevinni az italokkal is, és nem, nem csak az alkoholosak rendelkeznek magas kalóriatartalommal. De nézzük is, mely italok fogyasztása nem ajánlott.

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!

Kép
Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

A boldogság nem egy elérhetetlen álomkép, ám nem is adja olyan könnyen magát! Viszont egy kis odafigyeléssel viszonylag könnyen beépítheted az életedbe, mondjuk is hogyan teheted meg mindezt!

Kép
Életmód

A szakértő figyelmeztet: 3 tápanyag, aminek hiánya miatt lassul a fogyás

Sokkal lassabban megy a fogyás, ha ezt a három tápanyagot kihagyod az étkezésedből!

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!