Szeresd a tested, baby! Camila Cabello így vágott vissza a testét kritizálóknak

Szeresd a tested, baby! Camila Cabello így vágott vissza a testét kritizálóknak
Forrás: gettyimages.com

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Sokan elfeledkeznek arról, hogy annak ellenére, hogy akarva akaratlanul a nyilvánosság előtt élik az életüket, attól még a hírességek is emberek és rájuk is ugyanúgy fájóan tudnak hatni a túlontúl erős, kritikus szavak.

A divatipar hosszú évtizedeken át kitartóan dolgozott azon, hogy a tökéletesség köré egy trendet építsen és szigorú centik közé szorítsa a női testet, lelketlenül elutasítva és ignorálva minden olyan testalkatot, ami kicsit túllépett az általuk elképzelt képen. Egész generációk nőttek fel ezeken a torz ideákon, és végül eljutottunk oda, hogy nők millió hitték el, hogy ez az álomkép a követendő példa, mígnem egy szép napon az illúziókkal és címkékkel teli lufi kidurrant és végre a valóság került a főszerepbe.

A legnagyobb divatházak pedig, szinte már egymást túllicitálva, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a jövőben bőrhibáktól, centiktől és kilóktól függetlenül egyetlen nő se érezze magát kevesebbnek másoknál. A pozitív testkép és az önelfogadás egy újabb szintet lépett, és ma már nemcsak a brandek mernek bátrabban bánni ezzel a témával, hanem a hírességek is.

Camila Cabellot például már számtalan támadás érte a testével kapcsolatban, ezt megelégelve pedig pár napja egy smink nélküli, futás utáni videót posztolt magáról. Őszintén vállalva a filterek nélküli valóságot és azt, hogy bármi is van: szeressük a testünket!

Épp most futottam a parkban és csak úgy magammal foglalkoztam. Próbáltam fitt és egészséges lenni, és olyan felső van rajtam, amiből kilátszik a hasam.

Majd hozzátette:

Nem rejtettem el, mert futottam és léteztem, mint egy normális ember, aki nem rejtegeti folyton a hasát. Hálás vagyok a testemért, hogy megengedi, hogy azt tegyem, amit tennem kell. Mi mindannyian igazi nők vagyunk gömbölyded idomokkal, narancsbőrrel, striákkal és elhízva. És ezt kell élveznünk, baby!

A rajongók imádták a fiatal csillag őszinteségét, csak úgy záporoztak a pozitív és biztató kommentek a videó alá, ami minden bizonnyal az énekesnő lelkére is simogatóan hatott. Arról nem beszélve, hogy szerelménél, Shawn Mendesnél támogatóbb társat nem is igen találhatott volna magának. Az énekes nem olyan régen egy interjúban méltatta barátnőjét, kitérve arra is, hogy mennyire büszke rá, hogy Camila így áll a saját testéhez és ez neki is nagyon sokat segített abban, hogy elfogadja önmagát.

Milyen cuki, nem? Ez bizony szerelem!

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Így néz ki ugyanaz a ruha egy vékony és egy telt nőn

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!