Mit viselsz az edzőteremben, megmondom ki vagy: Ezt árulja el rólad az edzőcuccod

Mit viselsz az edzőteremben, megmondom ki vagy: Ezt árulja el rólad az edzőcuccod
2016. november 7.
Szerző: Zsófi

Összeszedtünk 8 öltözködési típust az edzőteremből, és a valük kézen fogva járó sztereotípiát.

1. Az NBA-koppintó

Kép

Ha egy nő bő kosárlabdás pólóban és a hozzá passzoló 3/4-es gatyában jelenik meg az edzésen - ami alapvetően a 2 méteres kosaras FÉRFIAKRA lett méretezve -, tuti, hogy legalább 3 éve kapcsolatban van. Az üzeni, hogy neki már nincs szüksége semmi flancra. 
Még egy megfigyelés: Az ilyen típusú nők mindig így öltözködnek, ha nem munkába vagy lényegében bármilyen eseményre mennek, ahol kötelező az elegáns viselet.

2. A Printerest Póni

Kép

A kis cuki felsője hasonló közhelyeket durrogtat, mint: "Nyugi és legyél cuki!" Ő mindig követi, hogy éppen mi a menő az internet világában. Ha esetleg nem találod, nézz el az ellipszis trénerek felé.

3. A reklámbaba

Kép

A sport melltartója megy a leggingséhez, ami passzol a Nike surranójához... .ami összhangban van a frizurájával. 
Habár az edző-Barbie lelkiismeretesen minden nap 5 után megtalálható a teremben, nem fedezel fel rajta egyetlen szálkás izmot se.

4. Aki a Flashdance-en nőtt fel

Kép

"Fémmunkás nappal, egzotikus tános éjszaka. Álma, hogy bejusson egy neves tánciskolába, amit a barátja/főnöke bátorításával el is érhet. Budapest leendő sztárocskája. What a feeling!"

5. Jen Selter

Kép

Az igazi gym-nő. Sportmelltartót és nadrágot visel, amik olyan szűkek, hogy egy zabszem már nem férne be. Ami azt illeti, biztos, hogy van egy Instagram-oldala, amit a fitnesznek szentel és tutira paleo diétán van, és sosem hagyja le a képei alól a #hasteget. Gyűlölni akarod, de nem megy. A teste szinte tökéletes és az időd nagy részében azon töprengsz, hogy odamész hozzá és udvariasan megkérdezed, hogy hogy csinálta.

6. Az arc

Kép

Fent van a bronzosító, alapozó, a szájfény, a szemhéjfesték, a szeméjtus és a spirál. Így lesz az edzésből álarcosbál. A haja rendben van és ő az a személy, akitől úgy érzed magad az edzőterembe, hogy még egy műanyag lófejjel a fejed is jobban néznél ki, mint most.

7. A zavart

Kép

Ha épp gépet akarnál váltani, de azt elfoglalja egy olyan nő, aki farmert visel edzés közben, akkor arra gondolsz, hogy vagy otthon hagyta az edző felszerelését, de a fejében felidézte a Nike jelmondatát: Just Did It... vagy szegény nagyon nem tudja, hogy hol van.

8. A hazudós

Kép

Úgy néz ki, mint a "reklámbaba" vagy a "Printerest Póni". Vagy alapvetően bárhogy is néz ki, érezteti veled, hogy ő bizony feletted áll, mert nem esik bűnbe egy tábla csoki láttán.... De sajnos ma ki kell hagynia az edzést ügyes-bajos dolgaira hivatkozva és helyette útba ejti a helyi fánkost. Az alapfilozófiája: "Kit érdekel, egyetlen fánktól nem fogják visszavonni az edzőterem bérletem."

Ha kedvet kaptál néhány új szett beszerzéséhez, akkor vedd meg a novemberi InStyle magazint, hisz a benne található szuper Joy kuponokkal kedvezményes csaphatsz le a legjobb darabokra!

Manrepeller

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!

Ha jót akarsz magadnak, ezeket a kozmetikai összetevőket sürgősen felejtsd el!

Te mi alapján választod ki az kozmetikai szereidet? Csomagolás, márka, állag, illat, esetleg, hogy mit ajánlott egy barátnőd? A tégelyén található aprós betűs résszel mi a helyzet, el szoktad olvasni? Tudod, hogy mi mit jelent rajta? És azt, hogy mennyi káros anyagot viszel be vele a bőrödbe? Tegyük tisztába a dolgokat, hogy csakis a lehető legjobbal kényeztesd magad!