7 jel, hogy barátok lehettek... az exeddel

szakítás,szakíts ha bírsz,kibékülés

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Mi lenne, ha összefutnátok az utcán, buliban? Kínosan kerülgetnétek egymást a ki nem hevert szakítás miatt vagy érdemes lenne újra barátkozni?

gif

Eddigi tapasztalatok

Általában két eshetőség van, ha találkozol az exeiddel? Vagy az ágyban köttök ki, vagy egész éjjel sírsz miatta? Egyik esetben sem állsz készen arra, hogy barátkozzatok, de hogy pontosan, mit kell magadon megfigyelned, hogy rájöjj, a szakítás melyik stádiumában vagy, azt most alaposan kivesézzük.

Új világ

Meg kell szoknod, hogy megint egyedül vagy, hogy a világod most "egyszemélyes", és ha ezt már elfogadtad, akkor jó úton jársz. Amint ez természetessé válik ez, és nem akadsz ki rajta, azt jelenti, hogy elgyászoltad már a régi kapcsolatotokat. Innentől már csak 7 jelet kell magadon figyelned, hogy készen állsz-e arra, hogy a volt szerelmed a haverod legyen.

Olvasd el ezt is!

1. Szorongás

Eleve akkor jöhet szóba a szakítás utáni barátkozás, ha lezártátok és őszintén tisztáztátok az érzéseiteket. Ha vannak közös barátaitok talán ők is segíthetnek abban, hogy külső szemlélőként megítéljék, hogy állsz az exedhez. Ha ők alapvetően azt látták, hogy abuzív vagy mérgező volt a viszonyotok, akkor sajnos nem sok esély lesz rá, hogy barátkozzatok a jövőben. Tehát ha megbántva érzed magad vagy ideges, feszült leszel, amikor a szakításotokra gondolsz, akkor még nem állsz készen. Ha ez az állapot sokáig, mondjuk több, mint fél évig fennáll, akkor érdemes felkeresned egy terapeutát, hogy segítsen feldolgozni a szakítást.

2. Sírás vagy szómenés

Ha azonnal egy tirádába kezdesz, ha beszélgetés közben szóba jön a volt pasid, akkor tuti nem vagy túl rajta, és ez akkor is igaz, ha a már attól könnybelábad szemed, ha kiejtették a nevét...

gif

3. Ő újra a ringben

Amikor megtudod, hogy az expasidnak új barátnője van, teljesen kiborulsz, de ha csak kicsit felzaklat az is épp elég intő jel. Az igaz barátok beszélgetnek a szerelmi életükről is, tehát ha volt szerelmed haverja akarsz lenni, akkor azt is el kell viselned – méghozzá taruma nélkül –, hogy van valakije.

4. Álmaidban...

Ha azon kapod magadat, hogy arról fantáziálsz, hogy még összejöhettek valaha. Ilynekor kérdezz rá magadban, hogy miért is akarsz igazából barátkozni az exeddel? Hiányzik, sok a közös barát és emlék, fontos ember az életedben? stb. Ez azért fontos, mert őszinte barátság nincsen, ha van hátsó szándék!

gif

5. A magány rossz tanácsadó

Ha a szakításotok óta mindig magányosnak érzed magadat, akkor sem biztos, hogy jó, ha vele szeretnéd tölteni a szabadidődet. Keresd fel a többi barátodat, hiába lenne jobban kedved az exeddel menni a közös kedvenc zenekarotok koncertjére, erről egyelőre még le kell mondanod, ha ki akarsz gyógyulni belőle.

6. Sherlock

Amennyiben nem telik el úgy nap, hogy ne nyomoznál az exed után a közösségi média felületein, akkor még nem állsz készen. Sőt, a legjobb lenne, ha egyáltalán nem nézegetnéd a profilját. A folyamatos csekkolás lassítja a feldolgozást, és ha így haladsz, 70 éves korotokban sem lesztek barátok.

7. Mikor lesz tökéletes?

Soha! Még mindig arra vársz, hogy a volt szerelmed megváltozzon vagy olyan legyen, mint a szerelmetek kezdetén? Téves megközelítés. Ha alapvető értékekben, erkölcsi kérdésekben, viselkedési formákban nem egyezett a véleményetek (és talán emiatt is szakítottatok), akkor ne várd, hogy egyszer ez bekövetkezzen. Ha barátként sem tudod őt elfogadni, akkor zárd le végleg magadban és barátként se gondolj rá többet.

gif

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!